Må nesten vise dere det herlige bildet jeg klarte ta av Tina igår, hun er bare så nydelig på dette b


Må nesten vise dere det herlige bildet jeg klarte ta av Tina igår, hun er bare så nydelig på dette bildet! Nå sitter vi på t banen på vei på besøk til ei venninne. Jeg og Tina, det er så dårlig føre og glatt ute at min kjære ikke ville la oss bruke bilen. Blir litt glad av det jeg da, han er jo redd for oss 🙂 ikveld skal jeg gjøre ferdig bordkortene mine, trene, spise noe godt og legge meg tidlig. Skal få inn litt rutiner i min kropp, så jeg klarer stå opp tidlig og trene på morgenen igjen. Det er best og trene tidlig. Mer energi og økt forbrenning hele dagen. Litt lang tbane tur, og teksten tilsvarer den nok. Framover blir det masse babyfotografering, gleder meg 🙂 har ledig i studio for mer babyfoto i februar hvis det er fler som ønsker, send mail på mail@anetteantonsen.com for og avtale. Gleder meg til å trene ikveld! Jaa 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *