Treningsmål, babysøvn, og ettervekst..

Japp.. mange spørsmål har blitt ubesvart angående babysøvn i huset. Tenkte jeg skulle ta det på et innlegg isteden…
Min lille vakre Tina Odine, er faktisk utrolig snill. Hun gråter svært sjelden og smiler oftere og oftere..
Jeg er veldig takknemmelig for dette, og jeg vet at det ikke er alle av dere andre som har det slik. Mne jeg kan jo si litt om hvordan det fungerer her.
Om natten: Jeg ammer før vi legger oss. Så sovner hun etter en rap. Dette med å rape har jeg funnet ut at er kjempeviktig for at hun skal være rolig. Når hun ligger og vrir seg, lager litt gryntelyder, eller sparker masse, da har hun luft i magen. Tidligere holdt jeg henne oppe en liten stund, også tenkte jeg at jeg tok feil, og la henne ned igjen. Nei nei, vi må være tolmodige. Så jeg går med henne rundt i rommet og stua til rapen kommer, for den er der, det kan bare ta litt tid. 
Og når den ikke kommer opp blir babyen grinete og lei seg, for det gjør vondt og er ubehagelig for dem.
Men når hun har rapet, så legger jeg henne ned, med bamsen sin og tutten, noen ganger uten tutten også, så sovner hun. Jeg har en liten bamse i sengen hennes som hun ligger å holder rundt, på den måten mister hun ikke smokken når hun akkurat holder på å sovne.
Hun sover i opp til seks timer i strekk før hun våkner. Da våkner jeg av at hun lager litt gryntelyder, så gir jeg henne mat FØR hun begynner å gråte.
Jeg ligger med henne og ammer, og vi sovner som regel begge to slik. Eller så legger jeg henne opp i sengen. Om hun bare ligger og sover etter nattmåltidet, så lar jeg henne sove. Om hun er urolig, er det rap.
Etter dette måltidet sover vi til vi står opp 🙂
Så på dagen prøver jeg også å amme før hun blir lei seg av sult. Om hun er søvnig når hun spiser, legger jeg henne etter en rap. Om hun er våken, så er det rap, også legger jeg henne på legematten sin. Der kan hun ligge lenge alene og gurgleprate, smile og le for seg selv. Det synes jeg er deilig. 
Hvis hun har spist, rapet, fått ren bleie og sovet, men blir urolig når hun ligger alene. Sutrer litt, så vet jeg at hun bare ikke vil ligge alene, hun vil være inntil mammaen sin. Da tar jeg henne opp og legger henne på magen min mens vi ligger i sofaen. Så ligger hun der og ser rundt seg helt stille 🙂
Tror trikset er og bli kjent med babyen sin. Og om de gråter, ikke bare la de ligge å gråte, rugge på vognen som en gal og bare tro at de roer seg. Tenk om vi lå i en slags vogn og absolutt ikke ville ligge der, så bare ble vi nærmest småristet i tillegg? Det må være irriterende da.. Jeg prøver i allefall og passe på å se når hun er lei av noe. Om hun har ligget og sett på den samme leken i en evighet..klart hun blir lei en eller annen gang, det hadde jeg også blitt til slutt.. 
noe mer da?.. hmm. ja.. når jeg bader henne, så har jeg funnet ut at det er best når hun IKKE er sulten. Det er ikke gøy. Har hun spist en liten stund før, koser hun seg ti ganger så masse 😀
——
Over til noe helt annet, trening.. 
Mange spør om min vekt før og etter og mine mål..  Jeg kan fortelle det en gang til 🙂
Jeg veide 58 kg før fødsel, jeg la på meg akkurat 12 kg og veide 70 kg da jeg fødte. 
Nå veier jeg 59 – 60 kg. går litt opp og ned der. Før har jeg trivdes best på 55 kg godt trent.
MÅL: Nå skal jeg ha masse mer muskler på kroppen min. Målet som da er realistisk, er å veie 57kg.
Da skal jeg ha masse muskler og liiiiite fett på kroppen. Magen skal være helt flat med masse muskler. Jeg går for en svak 6 pack! (Ja jeg VET det er arbeid, men jeg vil det så masse!)
1 Flat mage tips.. Gå tur FØR frokost. På den måten er kroppen tom for energi. Du går i raskt tempo og kroppen må hente energi, det blir tatt ifra energilageret kroppen har lagd til på magen. Valpefettet med andre ord. 
Man skal ikke jogge eller løpe, da henter kroppen ifra musklene isteden..
Det er viktig og spise proteinrik mat med en gang man er hjemme. Egg er bra, det hvite i egget er rene proteiner 😉
NB! Dette er ikke for de som ammer- vi trenger mat vi, for at melken skal være der!
———-
Tror jeg fikk med det meste der.. sånn ellers er jeg støl idag. skikkelig støl etter treningen idag i tillegg til den igår. Men det føles såååå herlig. OG det er viktig og strekke ut. emd andre ord, jeg kunne hatt det enda verre! Men økten igår var viiirkelig hard !
Ser på bildet her at etterveksten min ser 10 ganger verre ut enn den er. Det er kanskje bare for å minne meg på at jeg skal dra til frisøren igjen.. ja jeg må rekke det før dåpen i allefall.
Nå er det mindre enn 3 uker til dåpen. Ja dåpen blir stor. Stor familie. Og siden ingen av oss er herifra, blir det naturlig for oss å inviterer våre nærmeste venner hjemmeifra, så de også får hilset på Tina Odine. 
Hun skal være med i reklamefilmen i morgen, hun blir bare hengende på armen til en annen dame på en måte. Jeg kan ikke si hva reklame det er, men jeg skal si ifra når den er på tv osv. Da er det ikke hemmelig lenger 😉
Vil også si at de som sender mail ang fotografering, om dere vil jeg skal ringe dere slik at dere får raskere svar på ting, så er det bare å legge ved nr i mailen, så kan jeg ringe dere.  mail@anetteantonsen.com
Nå hører jeg grynt fra ei som våkner 🙂 kosetid med baby nå. Ha en fiiin dag alle sammen 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *