MOTIVASJON…. Hva motiverer deg mest?

Alle må finne en egen måte å motivere seg på. Det er ikke alle som blir motivert av det samme.. Jeg f.eks, blir motivert av å se på bilder av andre veltrente kropper, eller flate mager.. Også drømmer jeg om å ha den samme magen selv. Jeg vet at det ikke holder med å drømme, derfor blir jeg motivert til å trene av å drømme litt 😉
Jeg har fler store stjerner som har motivert meg.. en av de er Gwen Stefani !
Hun har fått to barn. og ser ut som dette. Bildet skal være tatt etter hun har fått to barn, og trent seg opp igjen.
Om hun kan det, kan vi det også, for tenk, hun er faktisk bare et menneske hun også. Men så har hun mer penger til å ha noen til å presse seg, ja det stemmer, men hun har uansett trent!
Om vi er flinke, så klarer vi også det! Så lenge man vet at
  • det blir hardt
  • det er masse arbeid
  • man må være streng med seg selv
  • man må ha realistiske mål (for du må klare å nå dine mål)
  • når man når et mål, kan man sette et nytt et
  • man må spise sunt
  • man må være superstreng når det kommer til usunn mat
  • ¨
Men jeg tror dette gjelder for de fleste, at når man har spist sunt en stund, så får man ikke lyst på masse junkfood lenger. Man liker følelsen man har i seg. Og man liker å føle seg lett med god samvittighet.
Klart man skal kose seg en gang i blandt! 
Nøkkelen til alt er motivasjon, og litt press. Man må presse seg lenger enn til man bare er sliten. Når man er sliten, DA kan man ha effektiv trening. Det er jo da vi trener. Før vi er sliten er jo bare oppvarming?
Jeg blir også motivert av svette. Når jeg løper på 3dmølla og blir svett, etterpå skal jeg trene styrke og da blir det litt åpenrom imellom øvelsene. Da er svetten motivasjonen min, jeg vil ikke slutte å svette!
Hvor mange har meldt seg inn på  www.mammatrening.no ? Jeg har fått mail fra fler som har gjort det og er skikkelig fornøyd!
Det som er så fint med å være medlem der, er at man får en oppfølgingstelefon i ny og ne, så man blir litt mer motivert, og vet at man nærmer seg målene sine. Jeg har akkurat fyllt inn gårsdagens trening i treningsdagboken jeg har på siden min på  www.mammatrening.no, også har jeg satt inn et nytt mål på mine målsettinger.
Det nye målet mitt er at jeg skal klare å løpe 60 minutter i strekk innen 6 uker. Løping er kjempebra for å stramme opp kroppen sin, og god kondis er ikke så dumt det heller. Jøss.. jeg trenger det i allefall.. 
Jeg har aldri løpt 60 minutter i strekk i hele mitt liv. Men målet mitt brenner for meg. Jeg blir konkurranseinnstillt og vet jeg MÅ nå målet mitt. Jeg kan ikke feile. Da kommer jeg til å skuffe meg selv.
Å feile skal ikke være et alternativ når man setter et mål! 
Forstår dere? Dere MÅ jobbe for målet deres!! Om det er alternativ å feile, så er det jo enklere å drite i hele greia! Og om man har et realistisk mål, så feiler du ikke om du står på!!!
På mammatrening.no har jeg fyllt inn målene mine på kroppen.. de skal være forandret med tiden! Midjen er den jeg vil ha størst forandring på i cm. Jeg har også fyllt inn matvaner, gode og vonde, tid mellom dem osv. Nå venter jeg på en kostholdsprogram som jeg kan følge. Det gleder jeg meg til. Å få litt fler idéer. Jeg er en av de som ofte finner en lettvindt løsning. Ennå jeg vet det er usunt. Men jeg prøve, og jeg SKAL bli bedre!!!!
Til de som ennå ikke vet hva  www.mammatrening.no er. Gå inn på siden og les «historien». Så blir dere litt nedre kjent med Kine, som har startet det hele 🙂
Og ikke kom og si det er dyrt, det koster like masse som en tur på kino, og en tur på mc donalds. Også er det mer verdt pengene 😉
Og denne siden er egnet mor og gravide. Uansett hvor gammel du er. De hjelper deg til å få inn treningen hjemme på gulvet, utenfor huset, eller på studioet du trener. Og du kan spørre om hva du vil der inne. Og være anonym om du vil. 
Der er også en sexolog, og parterapeaut, for de som ikke har så lett å komme igang med privatlivet etter fødselen.. eller andre ting 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *