DU ER SAVNET

For en stund tilbake siden skrev jeg at jeg vurderte og skrive ned dikt som jeg før har skrevet til dere Så jeg får vist dem frem. Jeg har jo så mange som bare ligger i en skuff her. Det virket i allefall som at det var fler av mine lesere som ønsket dette 🙂
Vel, starter idag. Så lager jeg en egen kategori for dikt 🙂 Mitt forrige dikt som jeg hadde skrevet til min mor. Var det en av mine lesere som hadde skrevet ned, og lagt det på graven til sin mor. For hun mente jeg forklarte følelsen så godt. Jeg ble veldig rørt av dette. Og det betyr masse for meg, når en dikt kan treffe noen andre. Takk for det. 
DU ER SAVNET
Du er savnet
bli, aldri gå
Du er en byrde
sorgen kommer nå
Du er vakker
ikke vær trist
Du kan det
mitt hjerte i brist
Du er elsket
av en og alle
Se en gang til
la tårene falle
Du såret meg
føler med smerte
Du åpner deg
berører mitt hjerte
Du lukket alt
hvorfor det?
Du sperrer inne
jeg kan ikke se
Anette-Marie 10.03.03

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *