FEM VINNERE AV BABYMAT FRA NESTLÉ ! konkurransen ble lagt ut 22 april 10.

Idag tenkte jeg løpe innom posten etter trening. Visste at jeg hadde en liten pakke å hente. Men oida, den var større enn antatt. Her ble litt babymat ja 🙂 Tungt å bære helt fra posten var det. Siden vi har bestemt oss for å lage det meste selv, kommer vi sikkert til å bruke noe av dette til å ha med osv. Grøten skal vi jo bruke selvfølgelig. Men de glassene og sånn, er sikkert fint å ha med i stellevesken 🙂
Men så er det på tide å trekke vinneren fra konkurransen. Vinneren får en Kapten Sabeltann dvd, og babymat for 400 kr.
Man skulle være kreative med hva man kan bruke Jogolino til. Mattipset er tilpasset babyer fra 10mnd og oppover. 
Nr1: Vinneren er Renate , som er Mamma til en liten tass på 3 mnd! 
Hennes babymat tips var:
Det er masse godt man kan lage ut av en enkel liten yoghurt:

– Bland sammen Jogolino, terninger av frukt(banan, eple, kiwi, pære) og noen oppkuttede rosiner i en bolle. Et kjempedeilig mellommåltid for småtasser.

– Hell Jogolino yoghurt, ferske jordbær og blåbær i en bolle og bruk stavmikseren til å blande det sammen samt mose bærene. Dette gir en fin farge, og det blir både godt å gøyalt å spise! Gjerne kombiner forskjellige bær og frukt, akkurat som en deilig smoothie.

– For et litt større måltid; Bland sammen havregryn, litt rosiner og Jogolino. Blir konsistensen for fast, tilsett litt melk og bland godt sammen. (tips; pynt gjerne med et smilefjes av rosiner på toppen, slik at det blir gøy å spise;))

Nr2. Anja med et barn på snart 3 mnd:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *