Å BLI GRAVID, Å PRØVE, Å SPONTANABORTERE..

Det er mange som spør meg om hvor lang tid jeg brukte på å bli gravid, hvilken symptomer jeg hadde osv osv,
siden det er så mange som spør, lager jeg et innlegg hvor alle kan fortelle om det og dele. Vet jeg har mange lesere som er gravide, og som prøver å bli gravide. Mest av alt har jeg vel mødre, som kan dele sine historier 🙂
Min historie er slik at jeg ble gravid på første forsøk. Jeg gikk ikke på noen prevensjon, siden jeg ikke vil tulle med kroppen min. Jeg tåler det ikke i allefall. Legger på meg, og blir humørsyk. Noe jeg ikke liker. Så når vi bestemte oss for å prøve, gikk det på første forsøk. Jeg ville jo bli gravid, mer enn noe annet, så jeg testet meg hver dag. Kjøpte en liten poser med tester. Det var først 4 dager over mensen at testen slo inn. Symptomene mine var vel at jeg var sulten hele tiden. Skikkelig rart. Jeg spiste meg mett og var sulten. Også måtte jeg tisse hele tiden 🙂
Vi var flinke med å planlegge befruktningen, om man skal si det så pent. Vi begge holdt oss unna alkohol de kveldene vi prøvde. Jeg har lært at akkurat 14 dager etter den første dagen du har mensen, er eggeløsning. Vi husket også på dette 🙂 Noen sier 14 dager før neste mensen..  MEN jeg hentet litt fakta her, fra klikk.no:
 » i gjennomsnitt har kvinner en 28 dager lang menstruasjonssyklus med eggløsning rundt den 14. dagen. Hos de fleste kvinner varierer sykluslengden med en dag eller to, noen ganger lengre. Dag 1 i syklusen begynner den dagen menstruasjonen starter. »
Stress er heller ikke bra. Slapp av. Vi var på ferie da jenta vår ble unnfanget. Det tror jeg er kjempesmart. Man reiser bort og bare slapper av. Lar kjærligheten blomstre- også skjer det bare av seg selv. Ikke fokuser for masse på det heller, da blir man stresset ibevisst 🙂

Nå vil jeg at leserne mine skal dele sin erfaring.
  • Hvor lang tid tok det før du ble gravid?
  • Hvilken symptomer fikk du?
  • Når testet du positivt?
  • Har du spontanabortert før?
  • Tok det lang tid før du ble gravid igjen etter å ha spontanabortert?
  • I hvilken uke spontanaborterte du?

Her inne kan dere spørre hverandre om ting, diskutere og kvervulere. Rett og slett dele 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *