MOTIVASJON TIL TRENING

Nå ska du opp av sofaen, det er målet mitt. Tenkte jeg skulle hjelpe deg litt jeg.. ja, til å trene tenk. For du har kanskje fallt ut? Eller så er du godt igang, og da må du fortsette med det. Men om du ikke er igang.. Du har kanskje tenkt å komme igang igjen veldig snart? Eller komme igang i det hele tatt.. veldig snart? Ikke helt klar enda? I allefall ikke idag !!!

Hvorfor ikke idag? Hvorfor i all verden skal du ikke trene idag? Har du brukt lang til på å fikse deg da du startet dagen? Vel, etter trening skal du ikke mer ut igjen uansett. Og om du absokutt skal, så kan du sminke deg litt enklere. Har du allerede dusjet da du sto opp? Så det blir dumt å trene og dusje igjen? Hvorfor det? Tror du kroppen din blir helt ødelagt om du dusjen én gang til idag?? Neppe. Jeg har sminket meg idag, og pyntet meg. Men jeg gikk allikvel inn på sats.no nettopp, for å se når barnepassen er åpen senest idag. Om ikke nærmeste senter passer, så triller jeg til det nest nærmeste, en gåtur i frisk luft med barna er ikke dumt. Aldri dumt det. 
Så etter middagstiden skal jeg ta med meg babyen min, og gå på trening. Det er perfekt faktisk, for da får hun lekt ifra seg skikkelig, og sover enda bedre i natt. Har du ikke baby? Da er det i allefall ikke noe problem! Skal du lese til examen? Du bruker 1 time på trening. 30 minutter der du løper, eller stepper, eller sykler, og får ut masse ukonsentrasjon og tanker om alt annet enn examen. De andre 30 minuttene bruker du til til og fra og dusj, for du trenger ikke sminke deg etterpå om du bare sitter og leser. Og når du etterpå skal lese blir du enda mer konsentrert! Du hadde heller tenkt å rydde hjemme? Og tar det lille der som trening? Vel, gå på trening, og kjøp deg en proteinbar, eller proteindrikk med en gang du er ferdig. Spis den på vei hjem og gå rett på støvsugeren. IKKE sett deg ned. For da er du i en god energisone, og du kan utnytte den litt til 😉 Skal du noe, kommer du litt sent hjem? Vel, treningsenteret er faktisk åpent en god stund. Og om du allikevel bare sitter og oppdaterer facebook statusen om hva du spiser eller ser på på tv, så kan du heller gjøre noe som du virkelig får noe igjen for ! Selvtillit og god selvfølelse på en time! Og trener du ikke på senter? Desto bedre og spasere en tur i rask gange, ute i frisk luft. Bare gå.. gå.. NÅ.. klapp igjen dataen og ta på deg skoene og gå deg en tur. Når du går raskt, altså powerwalk, så får du opp pulsen og øker forbrenningen resten av dagen/natten i tillegg til at du forbrenner en del på turen. Opp og hopp, lykke til 😉 Men det er jo ikke så lett liksom ?? Jo, det er det !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *