GOODBYE PRAGUE!

Nå er det dags for å reise hjem til alle sine gode og kjære der hjemme. Har akkurat kommet opp ifra frokost og kjenner på kroppen at det er godt trønderturen ikke har vart en dag lenger enn det her. Fikset neglene mine igår jeg. Svart med hvit tupp, forandring fryder 🙂 Vi har shoppet en god del her nede, allikevel om at det ikke var planlagt fra min side. Men når 8 andre er bestemt på å gå bananas, smitter en liten del over til sist. Kjøte meg denne jakka jeg har på nå, dritgod. Skal ta bilder av alt senere. Fant meg 2 par dritlekre finsko også. 180 kr pr par! Kupp 😉 Jeg gleder meg bare så ubeskrivelig masse til å se jenta mi igjen nå altså. Skal kose henne opp! Mobilen min har slutta og funke på dette nettverket, så jeg har ikke snakket med de hjemme det siste døgnet nå, men nåååå er jeg snart hjemme igjen. Ser på klokka at det er 20 minutter til jeg skal møte gjengen nede i resepsjonen. Tror jeg skal hive meg rundt og pakke ned siste rest nå. Jeg er så sliten i føttene av å gå i høye sko nå, at jeg har på nike shoxen min resten av veien. Om jeg ser ut som en turist så gir jeg f*** i det nå. Vi har gått og trasket rundt på brostein i flere dager nå med høye hæler- enn det? Det er brostein over hele Praha. De må ha et extremt høyt skoforbruk og 50 ganger så masse skomakere som vi har!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *