LØRDAG ER LØRDAG!

Når man trener og styrer på og virkelig er flink med kostholdet, så er det viktig med litt usunt også. Igår var det Lørdag, og bordet ble fyllt med potetgull, dipp, sjokolade, lakris, smarties og smågodt! Digg var det. Jeg spiste faktisk ikke opp alt. Og idag kastet jeg restene. Det er alltid lurt å kaste restene om du er svak for godteri. Idag er det søndag, og da har jeg ikke lov å spise. Det betyr at jeg heller ikke kan spise restene fordi om at jeg ikke spiste opp alt jeg hadde valgt ut igår. Det er viktig med mye selvdisiplin, når man er svak for sjokolade og annet godt. Det aller beste med å trene jevnt, er at man mister masse av godtersuget. Jeg kjenner det henger igjen bittelitt etter igår, men jeg blir småkvalm av tanken på å spise mer idag. Jeg skal på trening idag, trening nr 7 i 2011 😉 JiPPi!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *