Spreke farger til våren. HOT OR NOT?

Til våren kommer sterke farger tilbake igjen. Alt dette er Christian Dior sitt verk. Jeg elsker det. Jeg kan forelske meg i fler stiler på forkjellige måter, men sterke farger, det kommer jeg alltid til å elske! Denne kjolen er bare helt fantastisk! Jeg elsker blåfargen, så klar og fin. En skikkelig sydenhav farge. Og disse skoene! Jeg vil ha disse skoene! De står på ønskelisten min nå 😉 Det er behagelig og gå med høye sko som har snøringer som dette, skoen sitter så fint fordi at den er knytt akkurat etter din fot. Moten til våren 2011 har masse inspirasjon fra 70-tallet. Jeg digger det, og jeg gleder meg. Har bestemt meg for å bruke enda mer tid på klær og mote, siden jeg i bunn og grunn elsker det mye mer enn jeg har innfridd tid til det! Hva synes du om fargene? Kommer du til å gå i disse friske herlige fargene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *