PROTEINER ETTER TRENING!

Om du er innstillt på å trene masse, og bytte ut litt fett med enda mer muskler, så kan det være lurt og ha en slik boks med proteinpulver i skapet sitt. Jeg kjøpte denne i sverige på Norbysenteret ( i andre etasje i daglivarebutikken, der er det bare ting som dette). Det finnes fler smaker, jeg har gått fort sjokoladesmak, utrolig nok 😉 Denne kan blandes med melk, eller vann. Jeg velger skummet melk, siden jeg innbiller meg at det da blir mer som en milkshake! Så er det bare å fyllemålebegeret med pulver.. Og helle det oppi! Så skal det ristes. Og da skal man le litt. Det er viktig og le. Er faktisk en liten smule magetrening i å le også! Også kan dere se de nye love handelsene jeg fikk til jul. Japp, 5 kg til sammen.. Rune vokter meg som en hauk om dagen forresten. Han veier meg hver gang jeg er på trening, og noterer hva jeg veier. Da han veide meg igår hadde jeg faktisk gått ned et kilo.. det går nok fort unna! Riste riste riste, til det ikke er noen klumper, også er det bare og drikke med god samvittighet! Jeg har løpt idag. Ble 3 kvarter. Løp i 10 minutter på 9,5 km/t også gikk jeg i 5 minutter på 6,5 km/t. Dette gjentok jeg 3 ganger, også var jeg ferdig. Egentlig burde man drikke dette rett etter trening, her har jeg jo faktisk dusjet og fønet håret mitt først (samt lagt Tina Odine til å sove, brettet sammen klær og satt på en ny maskin med klær). ..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *