Jeg er i Roma.

Herregud! JEG ER I ROMA! Ja, det er jeg! Og det er en herlig følelse. Mutters alene. Herreminn, jeg kan jo ikke si at jeg er alene når gatene er stappfulle av mennesker? Nå starter ferden min mot å bli et bedre menneske. Og jeg gleder meg så villt! Rommet er perfekt for meg alene. Jeg bor nært de spanske trappene og jeg bor fint. Kommer til å skrive om hotellet senere. Fikk det anbefalt av en god venn, så jeg var sikker på at jeg havnet en god plass. På dette bildet ser jeg rett ut vinduet mitt, og inn i de romantiske og trange gatene. Jeg klarer ikke slutte å smile.. Føler at livet bare er helt fantastisk akkurat i denne stund!! FORDI AT LIVET ER HERLIG!! Ok, jeg skjønner at jeg blir på grensen til overlykkelig her nå. Det første jeg skal gjøre, er å blogge mer bilder i fra Singapore, FØR jeg går ut døren. Jeg må få det ut før jeg tar inn Roma, ellers blir det ikke det samme når jeg skriver om det. Skjønner? 😉 Jeg ønsker bare en ting av leserne mine mens jeg er her, og det er masse kommentarer. Er bare å spørre om ting som angår det jeg driver med, så skal jeg svare så godt jeg kan. Husk at jeg er her alene, og jeg kommer ikke til å sitte i mobilen min. I tillegg til det så har jeg deaktivert facebookprofilen min (anettemarie.no siden er oppe og går, og der er noen som legger linker til enkelte innlegg for meg.). Rett og slett for å «finne meg selv». Så derfor er det på en måte bare dere jeg har kontakt med. Gleder meg til å dele opplevelsen min på bloggen, så det er gøy med tilbakemeldinger!! Tenk at jeg reiser helt til Roma for å finne meg selv, når jeg faktisk er inne kroppen min. Altså inni meg selv.. så reiser jeg liksom så langt… øøøh.. ut av deg selv opplevelse! Haha..!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *