Det var kjærlighet!

Søndagen har kommet og det er tid for ny forelskelseshistorie! Dagens historie tror jeg mange kan kjenne seg igjen i. De fleste av oss har vært slik, og han måtte til for at du skulle forandre deg. Les og kos deg 🙂 Om du sitter med en fin, søt, trist, morsom historie du vil dele med meg og resten av leserene: Send inn til forelskelse (at) anettemarie.no Jeg skulle aldri ha kjæreste. Ikke føle meg forpliktet til noen og viktigst av alt; aldri føle meg avhengig av noen. Jeg flyttet til en by i Storbritannia hvor ingen skulle tru at nokon kunne bo. Jeg hadde levd livet som flørter sommeren før. Kall det gjerne luremus om du vil. Denne trenden fortsatte i denne lille byen hvor jeg nå skulle studere. Jeg hadde det fantastisk, selv om jeg mottok kritikk for hvor egoistisk og selvsentrert jeg var. Jeg tenkte for meg selv at denne boblen jeg levde i, denne rosa skyen, hadde jeg gjort meg fortjent til. Jeg hadde opplevd livets vonde side på måter mange ikke gjør.   Den påfølgende påsken endret alt seg. Jeg møtte en fantastisk gutt gjennom felles venner. Jeg spilte min vanlige rolle som interessert, vennlig og flørtende. Da spørsmålet kom om han skulle være med meg hjem, svarte jeg «nei» og gav han et medlidenhetskyss. Jeg glemte fyren i noen dager, før han dukket opp på en middag/vors med to andre par og meg. Jeg var takknemlig for at han kom. Da slapp jeg å sitte alene og observere ”klisset” rundt meg. Vi fant tonen og ting var bra. Alle dro ut, og da kvelden endte, overtalte min venninne meg til å la han overnatte hos meg. (Noe både han og jeg er takknemlig for i dag). Jeg gjorde det likevel klart for han at sex var utelukket.   «Vi falt for hverandre, og turen ble stadig forlenget» Natten var søt og dagene etter var fantastiske. Han studerte også i Storbritannia og vi var der samtidig som askeskyen brøt ut. Vi ble nødt til å finne alternative måter å komme oss tilbake til våre respektive studiesteder på. Dette endte vi med å gjøre sammen og gjorde det til en riktig Europatur. Typen man gjorde før fly eksisterte. Vi falt for hverandre, og turen ble stadig forlenget. Jeg visste han var noe for meg den dagen han besøkte meg. Han kom kjørende, til mitt gudsforlatte studiested, for å bringe meg hjem til Norge for sommeren. Det var kjærlighet! Takk til Vilde for fin og søt historie! Jeg vil høre flere av deres historier. Send de til forelskelse (at) anettemarie.no. Til dere som har bidratt hittil med historier; Tusen takk! De er kjempefine og det er utrolig hyggelig å lese. Det er flere enn meg som trenger slike historier, så send inn dere! Nyt resten av søndagen dere! Vi snakkes om en uke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *