Deres historier fenger

Hei hei! Da var det søndag igjen. Faktisk 2. søndag i advent! Denne uken har Anette-Marie og jeg tenkt en hel del. De siste ukene har deres leserhistorier vært preget av forelskelser og historier hvor drømmegutten endelig har kommet. Men jeg vet at det er så mange der ute som har fler historier på hjertet. Disse vil vi høre! Historiene deres trenger ikke bare dreie seg om forelskelse. Nå vil vi ha inn alt! Første gang dere hadde sex, da du ble dumpa, fant kjæresten din utro, du prøvde noe nytt i senga – ja you name it! Dette kan være svært lærerrikt for andre, og ikke minst en hyggelig å lese på en sliten søndag 🙂 Send de inn på forelskelse(at)anettemarie.no Jeg venter i spenning 🙂   Stor klem fra Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *