Back home in San Francisco!

Dagen har vært fantastisk. Etter å ha utnyttet siste rest av hotellfaciliteter, dro vi på Universial Studios. Jeg anbefaler ALLE å dra dit. Om du er glad i film (noe jeg regner med de fleste er), er det verdt å få med seg. Noen aktiviteter er også ekstra gøy for barn. Savnet Tina Odine mye idag og sendte henne bilde av meg og denne apekatten som hun ser på barne-TV. Gleder meg til å kose henne opp! Når jeg legger meg, ringer jeg for å si god morgen, og når jeg står opp, ringer jeg for å si god natt. Har med mye fint hjem til henne! I morgen skal jeg dra for å se homseparaden i SF! Gleder meg.

Sjekk luksusen dyrene har her nede! Haha!

Jeg tråkket forresten over verdens største stjerne igår 😉 Det er kun SHAKIRA jeg legger meg ned på offentlig gate for!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *