Husker dere Maren Vik?

For ett år siden postet jeg et innlegg om ei utrolig vakker jente. Hun er syk, og deler mye av livet sitt på bloggen. Siden den gang har hun blitt bedre. Det er godt å se. Og derfor vil jeg atter en gang fortelle dere om en fantastisk blogg å lese. Hun er kjempedyktig til å ta bilder og fange øyeblikk. Det gjør at jeg blir sittende og bla bare for å se på bildene og drømmer meg litt bort. Jeg blir faktisk litt inspirert til å ta bilder selv. Bildet under, er tatt nylig. Se som hun gløder. Det er alltid en lang vei å gå når man ender opp med spiseforstyrrelser så tidlig i livet. Men å se at det er mulig å komme seg oppover, er godt. Jeg tror mange der ute har godt av å lese bloggen til Maren Vik. Bildene er lånt fra bloggen til Maren.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *