Bodø. Dette er du for meg.

I denne byen bor menneskene jeg har nært. Denne damen er min helt. Bestemor. Det er hun som har lært meg å smile, det er hun som har lært meg å le. Bodø betyr Bestemor. Denne damen er som en mamma for meg, og det var hun også da mamma levde. Jeg elsker henne og kan ikke forestille meg en verden uten henne. Bildet ble tatt i dag rett før vi skulle i barnedåp. Det er grunnen til bunaden. Jeg klarte å reise fra søljene mine i Oslo, men fikk heldigvis låne hos noen. Som venninnen min sa; – Det er ikke den verste plassene å reise til utene søljene til en nordlandsbunad… Her er meg og en av mine mange søstre, Cecilie, oppe til venstre. Nede til venstre er min beste venn Hilde Elise, også fadder til mitt barn. Hun og resten av gjengen kom opp hit for å være med i dåpen til lille Mathias. Til høyre er meg og Bodø. Rakk en liten snartur opp på «Linken» for å nyte utsikten før vi dro. Det første som ble gjort på torsdag da jeg kom, var å lage bordkortene. Dette er noe jeg elsker å gjøre. Kjøpte litt greier på Nille i Oslo som jeg hadde med, også ble det en snartur innom Panduro. Med litt arbeidsglede brukte jeg og Kristin noen timer på å sette sammen dette 🙂 Og her er helgens helt. Mathias. Han er tre måneder i dag på dåpsdagen sin. Et lite smilehull av en gutt, og den tredje av de små i vår nærmeste vennekrets. Det er rart med det, men det føles jo ut som at Tina får en lillebror! Nå sitter jeg på flyplassen og taster i vei før jeg skal gå ombord. Tilbake til Oslo, møter og hektiske dager. Jeg gleder meg, men ville ikke vært foruten denne helgen. Det var skikkelig gøy å ha alle mine bestevenner her oppe i min hjemby, og denne gangen var jeg også på besøk. Litt rart, men veldig gøy. Tok mange flotte bilder i dag som jeg gleder meg til å legge inn. Om jeg ikke sovner av tvert jeg kommer hjem, så får jeg kanskje vist frem noen. Synes det er kjempestas å holde i disse små, men jeg kjenner at jeg ikke er klar for en til selv enda. Også er det så godt å kunne «mette seg» på andre sine barn. Jeg var tidlig ute, og har hatt min ammeperiode og graviditet, nå skal jeg gjøre litt karriere før jeg fortsetter på familiebyggingen 😉 Ha en fin søndag, nå må jeg løpe ombord! PS: i morgen legger jeg ut en konkurranse fra DNB med pengepremier! Denne må du få med deg om du har barn!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *