Jeg liker foto! Hva liker du?

Denne uken har vært HEKTISK og SPENNENDE. Store bokstaver måtte til for å poengtere det. Vi startet onsdagen med en photoshoot i Drammen. Jeg og min partner Julianne. Siden vi har blitt en liten familie på grunn av alt vi holder på med, må vi også ha bilder av oss sammen. Det er muligens ikke så lenge til jeg kan fortelle dere mer… ! Det er så mange ting vi liker!  Vi liker fotograferinger. Vi liker å smøre oss inn i skinnende olje og vi liker å fikse oss på håret. I forbindelse med alt jeg holder på med, lurer jeg på følgende fra dere: Hvilken ting skulle du ønske at du kunne kjøpe på nett? Eller hva er det du liker å kjøpe på nett? Er det noe du vil kjøpe som du savner på nett? Fint om du kan starte setningen med «jeg liker». F.eks: Jeg liker bøker. Jeg liker briller. Jeg liker… etc. PS: Ikke glem konkurransen du kan vinne 10.000 kr i kun ved å dele et sparetips! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *