Søster Susanne tilbake igjen

Da var jeg tilbake igjen, men denne gangen på en litt annen måte. Dere som leser bloggen til Anette vet jo at jeg bodde hos henne i Oslo på denne tiden i fjor. Da var jeg for det meste bakom bloggen og hjalp henne med innlegg, bilder, mail og diverse. Dette gjorde jeg i et par måneder, men dro tilbake til Bodø i august. Jeg fant ikke helt min plass i Oslo på den tiden og ble ganske preget av terrorangrepet 22. juli. Ble rett og slett litt redd. Dette førte til at jeg reiste hjem igjen, begynte skole her i Bodø, og fikk meg jobb på Kicks Parfymeri. Det kan hende jeg vender snuten tilbake til Oslo igjen om en stund når jeg føler meg klar for det. Uansett… Nok om det! Jeg sa til Anette at jeg gjerne kunne blogge litt her inne selv om jeg bor i Bodø. Jeg er glad i å skrive og dele ting med andre. Er kanskje ikke så flink til å skrive eller ordlegge meg som Anette, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Er også en amatørfotograf, men jeg skal forsøke å ta så gode bilder til dere som jeg kan. Anette er nok den i familien som har fått de beste genene, både når det kommer til skriving, fotografering og det meste andre. Jeg tenkte jeg skulle dele ting som hud, skjønnhet, matoppskrifter (sunne og gode). Dette er jeg ganske sikker på at jeg har litt mer peiling på enn Anette med tanke på at jeg er utdannet hudterapeut og veldig glad i å lage sunn og god mat- så det kommer nok en del av det også her. Tenkte hovedsaklig å blogge et par ganger i uken her, kanskjer mer om dere liker innleggene mine… Jeg vil også gjerne ha tilbakemeldinger fra dere!! Tips til hvordan type ting dere vil jeg skal blogge om f.eks.. Vet jo at Anette har en del lesere, så kom gjerne med tips til meg. Jeg svarer dere på alt, og det er bare å stille spørsmål til meg angåene inleggene jeg legger ut. I am back 🙂

Susanne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *