Last week was a good week

Den siste uken har jeg vært utrolig dårlig på oppdatering, så her kommer en kort oppsummering. Et av outfitene til både meg og jenta, skjørtet hun har på er skreddersydd med navn på lommen hennes. Jeg skal ta nærmere bilde og vise dere i løpet av uken! Ellers har jeg løpt bra og skal holde på bra fremover. Har PT-time klokken 11:00 i dag…. det kommer til å kjennes at jeg har hatt ferie daaaa… Onsdag fotograferte jeg på settet til en musikkvideoinnspilling. Noen av bildene komme til å bli brukt på både singel og platecover. Moro, men jeg kan ikke si noe enda. Har sendt avgårde en mail for å spørre om jeg kan få lov. Uansett er det ikke så lenge til at jeg kan si noe. På fredag var jeg på BAR Vulkan for å sikle på Adrian Grenier fra Entourage. Jeg ble i bunn og grunn overtalt til å bli med ut denne kvelden, og hadde ikke noe forhold til stjernen selv. Jeg innså i etterkant at jeg har sett på serien og synes den er dritbra. Tok bare litt tid… når vi var ute viste det seg at jeg har felles beskjente med både stjernen og han som hovedsaklig var DJ, James Oliver. Så jeg fikk hilst og vekslet noen ord da (hadde en venninne eller to som ble litt småsjalu da.. og på dette tidspunktet hadde jeg enda ikke koblet hvem jeg faktisk snakket med…!). For dere som lurer på hvem han er: … et menneske som alle oss andre… greit, så er han litt fin da, men om man tar en nærmere titt så kunne han faktisk nappa bryna litt eller noe.. På lørdag tilbragte jeg hele dagen på ØYA. Det er første gang jeg er på festival (bortsett fra en Selbufestival som jeg ikke husker så mye av..) og absolutt ikke den siste. En hel dag i superfint vær med gode venner. Høydepunktet var Bon Iver som var sist ut. Synd at de hadde satt opp Karpe Diem på samme tid. Jeg ville se begge, men nå var det Bon Iver jeg ikke hadde opplevd før, og jeg angrer ikke. Fy, for et show! Jeg fikk sitte på et par skuldre og se alt fra en annen høyde (av alle som var der så jeg kun en annen gjøre det samme, det var visst ikke lov) et øyeblikk. Herlig! Jeg er herved stor fan av Bon Iver!! Også er det slutt på stjernestøv og glitter, hverdagen henter oss inn og minner oss om hvor fantastisk livet er til tross for at vi ikke eier et privatfly. Hun skulle egentlig sove hos pappaen sin i natt, men de ringte meg fra bilen i går kveld og da savnet hun mammaen sin og ville hit. Herlig å bo så nærme at hun kan få lov til det da! Jeg satt bare alene hjemme og slappet av uansett, også savnet jeg henne og. Det ble litt kos og litt boklesing og noen sanger og plutselig sov hun godt. Da jeg senere hadde lest i en bok og skrudd av lyset for meg selv og, rullet hun rundt mot meg i søvne og la ansiktet helt inntil mitt. Aaaaah, det er så herlig med kjærlighet! Barn er investering i kjærlighet for resten av livet. Jenta mi løp ut på verandaen i dag og skulle sole seg litt. Var ikke helt klar for barnehagen og jeg har ikke skole før i neste uke. Dermed tok alt litt mer tid.  Tid til kos. Hun prater så masse og jeg blir bare mer og mer imponert over fenomenet «menneske». For et vidunder! Tenk så masse den ungen her lærer hver eneste dag. Hun har begynt å stå med hendene på hofta, slik jeg ofte gjør når jeg prater eller venter på noe. Hysterisk morsomt! Dagens frokost og lunsj ser slik ut. Frokosten består av en brødskive med prim, kiwi og en yoghurt. Lunsjen er en brødskive med skinke og agurk, egg og rosiner. Nå skal jeg løpe på trening! Ønsker dere en fantastisk mandag. Start uken godt så er det lettere å holde ut! Her har dere Bon Iver:  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *