100 brev til bestemor ♥

I dag har jeg tatt meg tid til noe som gir meg en god følelse. Jeg har brukt to timer av mitt liv til å glede noen flere måneder fremover. Jeg har laget 100 brev til bestemor, og jeg synes mange fler burde gjøre det samme. Det kostet meg ganske nøyaktig 1000 kroner å kjøpe 100 frimerker og 100 konvolutter. Alle konvoluttene er merket fra 1 til 100 i forskjellige farger. Det tok ikke like lang tid som… … å skrive adressen hundre ganger. Skjenner det litt i hånden, og skriften ble vel ikke noe penere jo nærmere jeg kom nummer 100. I hver konvolutt putter jeg ett bilde. Av meg eller Tina Odine, eller oss begge. For bestemor betyr det like mye å se bilder av meg, som henne. Hun ser meg sjeldent, og vil gjerne vite hvordan jeg har det hele tiden. Bak hvert bilde skriver jeg kort hva bildet handler om. Som mange andre bestemødre har min verken internett eller mms. Disse brevene skal ligge ved utgangen min, slik at jeg kan ta med meg ett i nå og da på vei ut døren. Så vil bestemor motta noe i postkassen både to og tre dager i uken. Da har hun noe å glede seg til, også kan hun være litt spent hver gang postmannen kommer. Bestemor er pensjonert og har ikke mye å ta seg til om dagene. Jeg håper dere liker idéen min, og kanskje gjør det samme selv. Bestemor er min alt, og jeg får så dårlig samvittighet når mine dager løper uten at jeg merker det, mens hennes dager er lange, og kanskje litt kjedelig. Om du gjør dette, så trenger du ikke putte bilder i alle med en gang. Tanken er at det er enkelt å sende når man først har frimerke og adresse på konvolutten. Bildene kan man printe i en photobutikk på farten, om det er bare er noen få. Jeg anbefaler å laste opp til fremkalling over nett. Da kan du bare velge masse forskjellig fra en lengre perioder. Gamle bilder er like spennende å se på når de er usett. Noen av mine bilder er kun av interiør. Bestemor synes jo så klart at det er interessant å se hvordan rommet til Tina ser ut. Eller hvordan jeg har det i stuen min. Alt som vedrører meg og Tina er interessant for henne. Jeg gleder meg til å poste det første brevet på mandag. Vet at hun skal bli så glad for dette! Dette tok meg to timer å gjøre. Lik og del gjerne dette innlegget på din facebook hvis du mener at flere burde gjøre det samme mot noen de er glad i.

4 kommentarer

 1. Therese A

  Så inspirerende! Du er bare herlig <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Therese 🙂

 2. Så fantastisk fint å gjøre dette. Dette skulle jeg ønske at jeg haddde lest eller tenkt på selv for en stund siden. Akkurat nå ligger jeg i en seng i huset til min mormor etter å ha vært i hennes begravelse. Hun var mitt alt.

  1. tingjegliker

   Hei, Louise. Da kan du tenke på at hun vet du er der og tenker på henne. Det holder i massevis det. Hun er fremdeles ditt alt. Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *