Julegavetips

Tenkte sette meg inn i hva som finnes på Blivakker.no nå som de har annonse på siden her. Kikket meg frem til produkter jeg kjenner fra før og kan anbefale. Litt av hvert til hvert vårt. Hadde ikke så mye annet enn produkter, men det er kanskje sånt man glemmer å kjøpe, ofte. Alle produktene jeg har plukket frem er på tilbud akkurat nå, og det er fri frakt på alt. annonse   1. Dagkrem til han som lukter herlig. Funker bra etter barbering også. 2. Sminke til henne, kjæreste eller venninne. For å ha under øynene. 3. Til deg selv. Favotittdeodoranten min, den lukter godt hele veien. 4. Den beste hudkremen jeg har brukt. 5. Parfyme til dama. Denne lukten minner meg om en pen venninne som alltid brukte den på ungdomsskolen. 6. Til lillebror eller storebror, det klassiske hårgriset gutta elsker. 7. Hårstrikk som ikke lugger. De funker, jeg har brukt dem i håret til datteren min. Om ingenting falt i smak her, finnes det mange flere produkter på nettsiden deres. God søndag! PS: Jeg kom over denne gamle låta da jeg surfet på Youtube i kveld. Noen som har gode minner fra tiden den var på topp?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *