Barbie-besøk og bursdagsplanlegging

Det er glad liten jente som får barbie-selskap av Sophie Elise. Vi er gjestfrie og siden Sophie ikke har familie i Oslo, får hun sove her når hun trenger det. Så er det bare å håpe at bloggestjerna ikke blir sjuk før vårlanseringen med TV2 i morgen, jeg er nemlig ikke blitt frisk. Sophie får prøve noen kjoler og Tina vil også pynte seg. Nå er jenta i barnehagen, store-jenta stod opp nå og jeg blir straks hentet av TV8 for et nytt opptak. Været var litt for hetif for parkour sist gang, så vi må ta det på nytt. Jeg er fremdeles sjuk, men får bite det i meg. Tenkte dra i badstue å svette ut alt, men droppet det. Noen som vet om det funker? I morgen har lillejenta mi bursdag og vi skal feire på lørdag. Hvor lenge pleier barnebursdager å vare? Synes dette var et vanskelig valg, men jeg endte på 2,5 timer.    

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *