Drømmelørdag

God lørdag! Solen skinner og livet smiler. Jeg er på topp i dag. Føler at denne dagen blir en super dag. Klokken er 11.24. Jeg har kjørt lillesøster til byen 10.00 etter en hyggelig frokost. Nå skal jeg og Ole straks komme oss avgårde til Novus hvor vi trener klokken tolv i helgene. Etterpå skal jeg på Telenor Arena på Beauty-messen. Der skal jeg, Mari Haugersveen og Carina Dahl få en overhaling. Det er lenge siden vi jentene har vært samlet nå og det er trist at Linni er på fjellet. På samme tid var det jeg som boikottet bursdagen til Linni på lørdag fordi at jeg selv ikke var i form. Etter Fornebu reiser vi ned på Nox. I kveld skal jeg filme der, så det blir business and pleasure. I går kveld koste vi oss skikkelig. Det ble ingen trening, push-ups, blogging eller grønne kryss. Jeg tok fri av familiære årsaker. Det er ikke ofte lillesøster er her, så det var på sin plass. Den kommende uken kan jeg kjøre på litt ekstra. Vi spiste først middag som jeg lagde. Steinbit og stekt asparges surret i bacon. Etterpå så vi åpningsseremonien til OL før vi fant frem desserten og kortstokken. Vi spilte mange runder ‘idiot’ og jeg vant fire ganger på rappen. Mon tro om jeg ble litt høy på meg selv da? Ha ha. Klart jeg ble. Ole slår meg som regel i Tekken Tag, så nå måtte jeg ta utnyttelse av at jeg vant. Det er forresten to grunner til å kjøpe magasinet Babydrøm nå. Jeg har et foto her inne av et gravid par jeg fotograferte på Sortland før jul. I tillegg er det en sak med vakre Henriette som jeg studerte journalistikk med. Sjekk bloggen hennes her, hun har akkurat fått tvillinger. Hun har ikke blogget ennå etter de kom til, forståelig nok har hun mye å fylle hendene med. Det kommer nok! De brukte mye tid på å bli gravide, verdt å lese for deg som ønsker barn sterkt. Jeg fikk blomster på døra i går! Og helt seriøst, jeg hadde ingen aning hvem det kunne være fra. Var en skikkelig overraskelse. Det viste seg å være fra en hyggelig frue som jeg fant bankkortet til her om dagen. Hun hadde glemt det i parkeringsautomaten. Jeg tok det med meg, søkte henne opp og ringte. Så møtte jeg henne med det. Føltes utrolig godt å føle på takknemligheten etter å ha gjort noe fint. Tok meg ikke mye energi, og det er kjedelig å miste kortet. Karma kommer alltids! God lørdag, vakre lesere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *