Forandringer på bloggen

Kjære, vakre, trofaste lesere.  Jeg sitter nå med frokostbordet øm og støl. Klokken er 11.09 og jeg våknet for en time siden av at Zahid Ali ringte og vekte meg, vi skal spise og prate jobb. Det er ikke mer enn et par timer til jeg må være kvikk og rask. Etter treningen i går konkluderte jeg med å ta en dag fri. Kroppen trenger det. Hvis jeg klarer å spise sunt når jeg ikke trener, så har jeg kommet meg litt på vei i kostholdet. Pokker ta mine svake sider for sjokolade i kveldningen! Jeg vil meddele at jeg flytter bloggen min tilbake til plattformen blogg.no. Det er mange år siden jeg forlot den og skrev kontrakt med Nettavisen. Etter et års tid sa jeg opp den kontrakten og har siden da stått på egne bein. Nå har jeg igjen inngått en kontrakt med Nettavisen, men hovedsaklig Side3. Hva vil dette si for deg som leser? Ikke så veldig mye. Det kommer til å bli mer reklame på bloggen min igjen, men det kommer også til å bli større bilder. Adressen til bloggen min vil være anettemarie.blogg.no (slik som for lenge siden), men du kommer også dit ved å taste anettemarie.no. Jeg håper at leserne mine tåler den lille forandringen min og vil følge meg videre på reisen mot å bli en god bokser. Mine forundrende innlegg over livet kommer fremdeles til å eksistere blant det andre, men jeg trenger en god forandring i bloggedagen min for å ha motivasjon til å skrive. Det er nå åtte år siden jeg startet en blogg og det er på tide med nye mål. Nå er det jo så klart slik at bloggen følger livet mitt og det er naturlig at innholdet forandrer seg litt når jeg også har gjort drastiske forandringer i hverdagen min. Nå skal jeg drikke kaffe. Så skal jeg dusje. Håper jeg våkner litt til, og jeg håper dere har fått med dere dette innlegget og kommer om det frister. Jeg skal i alle fall på grappling-stevnet. Over og ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *