Hjemmedag

Bildet er fra lørdagen. Det er jentungen min til høyre og hennes venninne. God morgen. Klokken er jo bare 10.30? Jeg hadde glemt at husverten skulle komme for å fikse varmtvannstanken i dag. Den er gammel og må byttes ut. Siden jeg hadde glemt det våknet jeg rett og slett av at han kom. Da lå jentungen allerede og så på barne-TV i senga. Husvert med følge tok seg inn i kjelleren for å bytte denne tanken. Først var den for stor. De dro for å bytte. Så var jeg kjemperask og vasket en maskin med klær på hurtigprogram før de måtte stenge av vannet. Jeg rakk det fint. De kom tilbake og orglet litt nede mens jeg og jenta var oppe. Ja, hun er hjemme fra barnehagen. Kosedag. Plutselig braker det som et helvete og jeg og jenta sitter i sofaen som spørsmålstegn. Mannen løper mellom rommene og setter opp alt av kraner som er. Det koker bokstavelig talt og denne varmen trenger seg gjennom alle rør i huset. Dampen står opp trappeoppgangen og jeg begynner å løpe for å sette opp alt av vindu og dører. Tenk da, om alt av fotoutstyr skulle blitt fuktig? Puh, jeg ble litt redd der. Heldigvis roer det seg til slutt. Nå lukter det klamt, og litt muggent her. Vet ikke om det er riktig beskrivelse. Vått treværk? Alt av dører står oppe. Jeg sitter og skriver gått innpakket i klær og jenta sitter innpakket og ser TV når hun ikke løper i mellom. Det er kun tre dager til jeg reiser til London. Jeg gleder meg skikkelig masse! Føler at jeg har holdt meg i ro lenge nå. Det er vel en måned siden jeg var i Stockholm og snart to siden jeg var i Dubai. Sist gang jeg var i London og overnattet, er noen år siden. Foruten om at jeg var i Cambridge i fjor da. Grunnen til at jeg reiser denne ganger er for å følge Berat fra klubben vår. Han er 19 år og skal gå sin første MMA-kamp. Det er spennede! På dette bildet (som jeg tok på lørdag) har han allerde blåveiser, fra treningen! Vi har også fått inn et par vakre damer på Novus, som driver med Yoga. Om du bor i området kan du jo benytte deg av tilbudet. Om du liker Yoga da, så klart. De skriver følgende på FB: Førstkommende torsdag 27.02 starter første kursdag på10-ukerskurset. Kl. 20.00-21.30. Neste mandag 03.03 starter første kursdag på 6-ukerskurset (som vil gå på mandager med forbehold om minst 4 påmeldte). Kl. 20.00-21.30. Mandag 03.03 er det også åpent som en uforpliktende prøvetime!!! Påmelding her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *