What a morning!

Dagens startet slik som i går. Og eventyret hadde omtrent det samme utløpet som i går, bortsett fra at vi også denne gangen kjøpte bolle og kaffe mellom bussene. Etter å ha levert jenta dro jeg til den gamle leiligheten og hentet sykkelen min. Kliss våt i rumpa syklet jeg til Oslo S. Så tok jeg toget til Fjellhamar og syklet hjem derfra i sørpa. Jeg sørget så klart for å ikke gå av sykkelen en eneste gang i bakkene og kjente på melkesyra i lårene. Så da fikk jeg et cardio-kryss for dagen. Jeg har ordnet barnefri fra i dag, siden jeg reiser i morgen. Før avreise prøver jeg å bli kvitt mest mulig jobb og har gjort en rekke greier med Ting Jeg Liker AS. Et evig prosjekt som har gitt meg mareritt og mye belastning, men som endelig begynner å løsne seg opp igjen. Det jeg jobber med nå er varelageret og telling fra 2013 til regnskapet. Jeg har forresten masse greier her. Flattjern til håret, masse smykker og armbånd fra So-B og klær fra Undorn. Om du er interessert i å kjøpe noe så ta gjerne kontakt. Om du bor i Oslo omegn skal du få komme å prøve om du er ute etter kjoler. Jeg vil gjerne bli kvitt alt jeg sitter på, men har ikke fått opp en butikk igjen ennå. Jeg bare sier det, du skal ha tid, kapasitet, jern i magen og være SIKKER når du startet et selskap, spesielt en nettbutikk. Dette prosjektet har snudd livet mitt på hodet. Lærepenge, ja. Jeg kjenner meg ennå ikke klar for å brette ut hele eventyret, men når ting kommer på stell skal det bli bra igjen. Akkurat nå har jeg to damer i huset som vasker. Det gjør meg glad. Jeg er ikke totalt kokko og ikke klarer å vaske selv, det er ikke slik det er. Jeg er bare litt over snittet opptatt av å ha det helt strøkent. De dagene jeg ikke har det i orden og rot samler seg og jeg ikke har det slik jeg ønsker, blir jeg sint på meg selv. Huset er som jeg har sagt før, som hodet mitt. Er det ikke orden her, så er det heller ikke det i hodet mitt. Jeg elsker å vaske og koser meg skikkelig når jeg tar meg tiden til det. Nå om dagen er det rett og slett for masse jobb. Jeg merker at jeg nesten sliter med å få inn treningen og det ønsker jeg ikke at skal skje. Da må jeg regne litt på det. Og jeg tjener mer på å bruke tiden på jobb, slappe av i rent hjem og betale for hjelp annenhver uke. Nytt sengetøy og rundvask. Det er liksom julevasken, eller sommervasken. Den har jeg behov for hele tiden. Jeg er nok oppdratt litt over kanten og det er impregnert i meg. Nå sitter jeg i kjelleren med datating og research før turen. Jeg har ikke vaskehjelp her nede, det skal jeg klare selv. Det er såpass stort her og her er det stort sett bare meg som er her nede. Det skal jeg klare å fikse. Gleder meg som bare det til å reise i morgen formiddag. Flyet vårt går fra Rygge, vi er tre personer som reiser sammen. På ettermiddagen kommer resten. Berat som skal gå kamp har ikke tatt fly siden han var baby. Tenk han har sommerfugler i magen da? Ønsker dere en flott onsdag. Jeg skal trene og ta sol og pakke. Det er hovedmål i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *