Opp i vekt, ned i vekt

Du vet noen dager, når du står opp. Så ser du deg i speilet og tenker at, oi, nå var magen flat og fin! Jeg tror vi alle gjør det i blant. I dag hadde jeg en slik morgen, så jeg veide meg. Tre kilo mindre på vekta. Jøss. Jeg fikk en blandet følelse. På grunn av kneet mitt har jeg ikke trent som jeg pleier, og nå er jeg redd jeg har mistet muskler. Om det er fett som har latt seg slippe, halleluja, men det vet jeg ikke ennå.  Og apropo. Da vi var i Thailand, spurte en av jentene meg: «Har du en spesiell vinkel som du vet at du ser bedre ut i?» Så klart har jeg det. Jobber man mye med foto, så lærer man seg hvordan vinkel de fleste ser best ut fra. Det skader ikke å strekke på kroppen heller, som bilder over. Bildet under, der i mot, skjuler ikke mine «love handels». Når jeg postet bilder av meg selv fra stranda, fantes det mange bilder jeg ikke postet, fordi jeg følte at jeg ikke så like fin ut i kroppen på dem. Likevel postet jeg disse, den siste dagen, som ærlig viser at jeg faktisk har former. Tøff på avstand! Det er ikke bare slik at man kan ta fra en bedre vinkel. Det er mange som faktisk tar fra en verre vinkel. At de rett og slett ser tykkere ut enn de er, eller at proporsjonene ser feil ut. Og det aller verste er, at noen tror de ser dårligere ut enn de gjør. Så, takk til den nye digitale verden, med selfies og kroppsfokus ut av dimensjoner. Eller hva?

Godt at ikke de kiloene er tatt fra rumpa i alle fall! Ha ha. Jeg kunne tatt et trykk i photoshop med dette bildet, slik at det ikke vises at jeg slurper til meg magen mens jeg strammer rumpemuskelen!  Nok utside-kropp. Nå skal jeg ned til Klinikk for Alle, for å få en statusoppdatering på kneet, og banke enda mer med trykkbølger. Gruer meg litt. I går hadde jeg forferdelig vondt, men i dag er det greit igjen. Jeg tok noen sterke betennelsesdempende i går, som jeg kjøpte i Thailand. Jeg har tatt en til to hver dag siden jeg var der nede, men begynner å lure på om jeg glemte det forleden, og at det var grunnen til smertene i går. I så fall er det ikke bra, da betyr det jo bare at jeg overser smertene mine.  Jeg vil trene på Novus senere i dag. Se alle gutta igjen og føle litt motivasjon. Nå har jeg gått fra å være der hver dag, til å være borte lenge. I går fikk jeg feriegave fra en av gutta som har vært i Marokko. En slags kjole. Knall blå med noe gull. Jeg må vise den senere! Jentungen gleder seg villt til vi skal på trening, for hun skal ha på seg de nye hanskene og shortsen som jeg kjøpte til henne.  Veldig stas at kjolene jeg la ut i går ble solgt med en gang, i alle de tre størrelsene. Jeg fikk flere mail på dem, men jeg velger så klart den som tikker inn først. Følg med 21.00 i kveld, da kommer en ny kjole fra Undorn. Også i tre størrelser! I dag er det også lanseringsdagen for webutdanning hos AFPT. Husk at du får rabattkode hos meg, uansett hvordan utdanning du velger i Norge. Det er bare å maile meg for å få koden. mail@anetteantonsen.com Ønsker dere en flott dag, jeg oppdaterer om trening og sånt litt utover dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *