Gode gjensyn

God tirsdag! I dag har jeg vært i Trondheim og besøkt flere av mine aller beste venninner. Det er så deilig å få fyllt opp disse gjensynene. Kan høres merkelig ut, men jeg har noen obligatoriske besøk som noen ganger henger litt på skuldra. Ikke negativt ment, men mennesker jeg ofte savner og føler at jeg burde sett mye oftere. Dette er venninner som jeg har hatt hele livet, noe som tilsier at de blir der resten av livet. Når man bor langt unna går det ofte litt tid mellom besøkene. 
Dette er Hilde Elise sin mage, og datteren hennes. Inne i denne magen ligger det to jenter som ventes i slutten av mai. Det er første gang jeg får se magen, og jeg tok anledningen til å ta noen bilder av dem.  Når nære venner får barn, er det klart at det er små mennesker som betyr mye for meg også. Det er jo litt trist at det er vanskelig å huske meg mellom hver gang vi sees, de glemmer jo litt raskere når de er så små. Men at jeg klarer å få så god kontakt, selv etter lang tid, varmer hjertet mitt. De vokser så fort at hvert gjensyn blir noe unikt å oppleve.
Etter å ha vært noen timer hos Hilde, bevegde jeg meg noen meter lenger inn i gata, hvor jeg selv har vokst opp. Jeg spiste middag hos foreldrene til Lise, sammen med henne så klart. Foreldrene til mine beste venner har også kjent meg hele livet, derfor føles det som hjemme å komme inn i stuen. Det er godt.  Fra middagsbesøket kjørte jeg videre til Britt Ellen og hennes lille frøken. 
Synes jo så klart det er stas å få ta portretter av disse små, når jeg først er her. Disse vakre barna!  Nå er jeg tilbake på hytta. Sett to episoder av ‘Neste Sommer’ og skal nå se ‘Helt Perfekt’. Deilig å ikke ha noen gjøremål. Bare hyttekos. Påske. Elsker disse dagene! I morgen blir det ski og mat. Fire gode venner kommer også for å overnatte og drikke litt vin. Det blir hyggelig, jeg gleder meg skikkelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *