Noe visuelt og vakkert

Jeg er interessert i det visuelle i foto, og like mye i film. Noen ganger kan jeg bare sitte å beundre arbeidet til andre. Her er to videoer som er helt fantastiske. Jeg falt først for musikken. I spenning setter jeg meg og ser det visuelle, etter å ha hørt musikken lenge. Det er en liten frykt for å bli skuffet, en låt kan bli forandret når vi kobler til bilder. I dette tilfellet har jeg bare blitt overveldet. Den første, Chandelier, er helt rå. Hun som danser i denne videoen, er dødsflink. Den neste videoen kan treffe oss alle inn i hjerteroten. Teksten fanget meg første gang jeg hørte den over bilradioen. Nå er den på toppen og jeg håper ikke den blir spilt ihjel, for den er vakker. Når man ser at videoen er like nydelig, er det en lykke å drømme seg inn bildene. Tips meg gjerne om kule musikkvideoer, eller musikk jeg burde høre, som ikke finnes blant listepop. Jeg sitter oppe i natten og jobber. Klokken 09.00 skal jeg trene. Jeg har begynt å bli vant til å trene på Condis her i Lørenskog nå, blitt litt husvarm. Kanskje jeg etterhvert klarer å få tatt litt bilder av noen øvelser, som jeg kan dele med dere. Jeg er i god treningsflyt og det er deilig å bli sterkere! God natt, kjære lesere. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *