Vinn sminke-kit fra Make Up Revolution

annonse Et nytt sminkemerke er på vei til Norge og jeg får æren av å promotere det for dere der ute. I neste uke skal jeg på lanseringen hvor jeg får testet sminken ved hjelp av en make-up artist. Derfor vet jeg ikke mer om dette merket i skrivende stund, enn hva dere gjør etter å ha lest innlegget. 

Sminken er dyrevennlig, noe de setter sterkt fokus på.  Merket har blitt anerkjent i England. Det har blitt populært både make-up artister og kvinnen i gata (kanskje mannen i gata også?). Nettbutikken deres ble lansert i Norge denne sommeren: makeuprevolution.no.  En av dere skal få denne gavepakken sendt på døra. Det kan like greit bli deg som alle de andre leserne mine. Valget av vinner blir helt tilfeldig! Du trenger bare å skrive at: «JA! Jeg vil teste ut Make Up Revolution» sammen med din epostadresse, i kommentarfeltet. Jeg trekker vinner den 29. oktober. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *