Nissan Pulsar i fokus

Tidligere denne uken var jeg med Nissan Norge til Stockholm på seminar. Som dere vet kjører jeg rundt i en Leaf som Nissan Norge sponser meg med, og dermed fikk jeg også muligheten til å lære litt mer om produktene deres. Jeg fikk se og høre om stategien deres rundt designet, og jeg fikk hilse på han som har designet selve Pulsar-bilen. Joda, man kan bli litt starstrucked av det også.  
Over er to andre journalister som reiste fra bilmagasiner. Vi var til sammen fem personer fra Norge. Neste uke skal frøkna over intervjue meg faktisk, i forhold til biler. Det kan bli spennende. 

Det er så stilig og se hvor bra Nissan Leaf har gjort det i Norge. Det er den tredje mest solgte bilen her de siste to årene. Er ikke det litt tøft? Det betyr at det er flere enn meg som elsker leafen. 

Bak meg ser dere flere Pulsar-biler. Denne bilen skal konkurrere mot Wolsvagen sin Golf. En enkel og liten bil som passer folk flest. Designet ser enkelt ut, men det er mange detaljer som gjør at den faller i smak hos en stor gruppe mennesker. Du ser også fronten på den til høyre i bildet under. Vi fikk prøvekjøre Pulsaren og jeg parkerte den på plass igjen med kitt svidd gummi. Ler. Les mer om Nissan Pulsar på deres side. Dessuten er Nissan den nye hovedsponsoren til Champion League! Tror du at flere kommer til å kjøpe en Nissan Pulsar av den grunn? På seminaret møtte foredragsholderne journalistene med entusiasme, de fikk litt sinne tilbake. Elsker du ikke fotball, men biler, så kan det bli trøbbel.  Den gule bilen over heter Juke, du ser den i andre farger under. Designet elskes eller hates. Jeg elsker. Den er helt rå og den skiller seg ut. Det er jo tøft å ha noe litt eget, eller hva? Hva synes du om designet på denne? Jeg gleder meg villt til å teste den ut! Den du ser helt til venstre på bildet over er forresten en EL-varebil. Jeg får låne den i tiden jeg skal flytte, kanskje ikke alt som går inn der, for eksempel senga, men andre ting blir bra og kjøre i mellom med! 

Hvilken Nissan-bil synes du er finest?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *