Spar bart! – Manneposten #30

Hu sykla ned Akersgata, fra en mann hu virkelig hata. Hu passerte etterhvert Rådhusgata, svingte ned mot plata, før hu parkerte bysykkelen ved et skur blant masse folk som sto og prata, eller bare sto og gapa.   Hu trampa inn på trikken, mens hun bannet seg over den jævla pikken. Trikken var så trang, og turen ble for lang. Hu klarte ikke tenke i sånt et folkehav, hu trykka på knappen og hoppa deretter av.   Hun støtte på en mann på veien, som gjorde henne våt i bleien, han hadde liksom dreien, slik som han der lakeien. Jenta tippa han var førtien, men han var uansett kjempepen.   Det var helt åpenbart, at hun fallt for han umiddelbart, men hva som gjorde det var litt uklart.
Han smilte og hilste fornødent og hun svarte forlegent.
Hun tenkte at dette var pent, for det hadde hu jaggu meg fortjent.   Etter en kaffe satset hun på straffe og dro med seg mannen, fra den ene baren til en annen.
Hun var ikke gåtefull, ordene kom ut slik hun tenkte, hun skulle ha et knull.   Senere fikk de kyssa, klina og klådd litt under dyna.
Med tryne i vagina, til en platina som var like fremmed som Ukraina,
ble det spenning like stor som Argentina og en orgasme som frigjørings-krigen i Palestina.   Dama glisa i fleng, etter at han hadde jobba for en hel mannegjeng, mens han selv lå igjen med ballespreng.
Hun hadde på minuttet glemt han pikken, som hun rømte fra på trikken, da hun falt for denne fysikken.   Og nå det ble soleklart, hennes spørsmål om hvorfor denne mann, ble besvart.
Den var ikke stor, heller ikke svart. Mannen var ikke anerkjent, men han hadde bart!   Så klart, så klart, det er jo movember!   Hadde det ikke vært for prostata, hadde hun aldri blitt slikka av han mannen fra gata.
Dermed oppdaterte hun sin Facebook, for å informere om sitt utplukk:   Hvis alle menn sparer til bart, da skal kvinnfolk ta beina fatt.
Ingen prostata skal pakke våre menn i kiste.
Vokt om kosten og om helsa, vi har ikke en eneste bart å miste!   Del innlegget og sett foklus på prostata – Les alle Mannepostene HER#

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *