Håndlaget fra Drivved

God morgen, kjære lesere. Klokken er 08.12 i skrivende stund, jeg drikker en deilig kopp kaffe og God Morgen Norge spriter opp stemningen i rommet. Jeg har besøk av venninnen min Kine fra Bodø, og jentungen har vært hos pappaen sin i natt. Det er tre timer til trening. God tid i dag. Det ble ingen premierefest og kino i går, jeg droppet det. Ble litt dårlig tid og Kine var ikke ferdig i sitt møte. Mulig jeg kan angre litt, men filmen får jeg sett siden. Bildene er fra forrige uke, da jeg var på (adlinks) Drivved i Høvik. Drivved lager møbler og veldig mye annet, av nedrivde låver. Jeg er så heldig at jeg får et lite samarbeid hvor de skal fikse et spisebord til meg. Bordet skal være rundt, noe jeg synes er ekstra sosialt når man sitter i godt selskap. Bukse Zara – Skjorte arvet fra mamma. Foto: Joakim Kleven Les mer på Drivved.no. Hvis du er av den sorten som liker å ha noe helt eget, så anbefaler jeg å ta turen innom dem. De kan lage hva du vil. Sofaer lager de også, men prisen på dem er jo selvklart litt mer enn hva et bord koster. Bordet de skal lage til meg blir 110 centimeter i diameter. Jeg klarer ikke se for meg helt hvordan det blir når jeg får det inn i stua, men jeg gleder meg til å få det på plass. Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen og starte på noe fotoredigering. Det er ikke bare blogg, snapchat og trening som opptar meg, jeg jobber jo som fotograf også. Noe jeg elsker og aldri kommer til å slutte med.  Turen går til Avancia om noen timer og jeg drar med meg Kine på trening. Christian får dobbelt opp og det blir sikkert ekstra god stemning. Det er innvirkningen jeg og Kine har på hverandre. Jeg skal dra med meg kameraet mitt i dag også. Meld deg opp her for å følge treningen min tettere.  Og til sist: Lag deg en fin fredag! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *