Vinneren av Hair Volume!

Gratulerer til Nina L. Du har vunnet produkter fra Hair Volume. Grunnen til at Nina har vunnet, er at hun har en historie som skiller seg litt ut.

mars_hair

Når man har prøvd mye og er oppgitt, så er det ingen annen vei enn å fortsette å prøve eller gi opp. Jeg synes ikke at man skal gi opp, derfor vil jeg at Nina skal prøve dette før hun git helt opp! Her er Ninas innlegg:

«Jeg har mistet mye hår de siste årene, særlig på toppen av hodet. Jeg har vært hos hudlege, prøvd mye forskjellige produkter alt fra sjampo, massasje, kurer, hårserum og tabletter og et utallig helsekostprodukter. Ingen ting har vært til nytte og nå har jeg faktisk forandre frisyre og skill for å skjule det.

Dette har etter hvert blitt et stort kompleks for meg,som nesten tar over hverdagene. Det er ekstra synlig når jeg trener. Det er fordi når jeg svetter i håret, så deler håret seg inn og jeg ser nesten ut som om jeg har en begynnende måne. Jeg passer også alltid på at dersom noen kan se på meg ovenfra og ned, så holder jeg en hånd over eller tar på hetten på jakken/genseren. Jeg bruker også mørkt hårpudder daglig. Håper jeg blir den heldige. Takk for motiverende blogg.»

Nina, du mortar mail fra leverandøren, eller de som er ansvarlige! Gratulerer. Jeg krysser fingrene for at dette er noe som gir deg resultater i noen form for forbedring.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *