Fitness-godkjente sko

For to og en halv måned siden hadde jeg ikke peiling på noe. Jeg visste ikke noe om fargen som skal på, at det er regler for bikiniene, at bikinier for fitness koster ekstremt mange kroner eller at skoene må være godkjent. Jeg visste bokstavelig talt ingenting annet enn at det innebærer diett, trening og en scene med noen dommere. At man må øve som pokker på å posere visste jeg heller ikke.

I tillegg skal man meldes inn i Norges Kroppsbygger- og Fitnessforbund, og det kan man bare gjøre ved å blir representert av en klubb som er godkjent i forbundet.

marbella_Posering_3

Men det er jo akkurat derfor jeg er her. Her, med denne gjengen. Vi trener, spiser ren mat og øver på posering. Tenk at det kan være så moro å reise på en ferie uten å drikke alkohol? Det hele gir liksom litt mer mening. Dagene har noen mål og i tillegg så slapper vi jo av. Vi koser oss, virkelig!

I går dro vi på en café som er litt ekstra unik. Vi kan bestille akkurat hva vi vil ha. Jeg, som spiser minst, fikk 200 gram kylling, 50 gram ris og en tomat. De veier opp og fikser. I tillegg bestilte vi matpakker. Etter en runde på shoppingsenteret kom vi hjem og kunne sette oss rett ut på verandaen og spise. Deilig. På kvelden dro vi ut og spiste biff, der får man jo også bestilt riktige mengder.

I dag er vi tilbake til å lage mat selv igjen, men det var deilig å kunne slippe å bruke tid på kjøkkenet en dag. 

marbella_Posering_4

Det skal være elegant og feminint. Man skal tenkte på midjen, beina, hofta, hendene, skuldrene. Til og med fingrene skal ligge elegant. Så skal du stå der, i høye heler, og du skal smile bredt. Naturlig bredt, vel og merke.

marbella_Posering_5

Som om ikke det var nok? Du skal også øver på å snu deg. Dommeren kommer til å si ‘en kvart vending til høyre’. Da skal du gjøre så. Husk at det skal være elegant det også, og for all del, ikke glem smilet.

marbella_Posering_6

Slik fortsetter det kanskje i mange runder. I tillegg skal man gå naturlig på høye hæler frem og tilbake. Rak i ryggen, elegant og trygg.

marbella_Posering

Reglene på skoene er følgende. Sålen skal ikke være høyere enn 10 millimeter, mens hælen ikke kan være høyere enn 12 centimeter. Jeg har to par sko. Et par med reimer og et par uten. Først var de uten veldig vonde, men det gikk faktisk kjapt over. Likevel tror jeg at de med reimer kommer til å bli brukt. Da sitter de der de skal og det blir en bekymring mindre på scenen, tenker jeg.

marbella_Posering_2

Jeg har fått dem tilsendt fra Lillefrekke.no (adlinks i dette innlegget). Det var betryggende å vite at det fantes en nettbutikk hvor man kunne bestille sko og vite at de er godkjent for fitness. Skoene på bildet over ser du her, og skoene på bildet under ser du her.

Jeg må skryte litt av servicen til butikken også. Jeg skulle reise mandag, ned hit til Marbella. Skoene hadde kommet til butikken på fredag og ville ikke rekke å være hos meg før jeg måtte reise. Butikkeieren skulle selv ut å fly, lørdag natt. Den utrolig hyggelige damen tok med seg leveringen min til Gardermoen, hvor min utrolig hyggelige kompis Ole møtte henne og tok dem med hjem til meg.

Det synes jeg er litt sånn som alle burde være mot hverandre. Takket være den servicen fikk jeg dem med meg ned hit slik at jeg kan øve på poseringen min med profesjonelle folk fra bransjen. 

marbella_Posering_1

I skrivende stund er klokken 07.45. Jeg sto opp 6.15 for å jobbe, de andre i leiligheten våkner nok til liv om et kvarter, hvis det ikke var 09.00 de hadde avtalt egentlig. Vi la oss 01.00 i natt, etter å ha vært ute og spist. Og når vi legger oss planlegger vi som regel åtte timer på øyet. Det er ikke like lett for meg. Dietten gjør meg mye mer opplagt og jeg våkner av meg selv lenge før klokka ringer. I dag hadde jeg den stilt på sju, for å stå opp og jobbe litt før. Likevel våknet jeg lenge før.

Det er torsdag, vi har lagt fire styrkeøkter bak oss og flere venter oss i dag. Det er så deilig å kjenne at man virkelig har trent. Ikke tro at treningen er kjedelig. Vi morer oss på gymet og de som jobber der er også skikkelig joviale og kule folk. Merk at jeg skrev ‘også’, for vi er jo også det. Ler.

Ønsker deg en fin torsdag, kom deg på trening og føl deg fresh i dag.

6 kommentarer

  1. Du e virkelig helt RÅ! E så artig å følge dæ både på blogg, på snapchat og på instagram <3 Stor klem og stå på 🙂

  2. Hei, Monica. Jeg har skrevet om den i dette innlegget 🙂 http://www.anettemarie.no/2015

  3. 🙂 Ja, vi koser oss vi 🙂

  4. jeg har et par fitnessko som er brukt to ganger . de er godkjent . str 39. hvis du vet om noen som trenger det så ring meg. selger de for 200 kr. 95857991

    1. tingjegliker

      Legger på siden min 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *