Mens de andre sover

Heldigvis er jeg reisevant. Jeg har pakket med ullsokker. Det er en beroligende stemning i leiligheten med det kalde murgulvet. Og det er som regel slik dagene starter her nede. Den eneste forskjellen i dag er at jeg har tent lys. Lys som lukter kanel. Maten og teen min lukter også kanel. Havregryn, eggehvite, kanel. Jeg liker kanel.

marbella_morgen

Jeg rekker samle tankene litt. Tenker på at jeg er her og hvor raskt dagene har gått. Det er overskyet ute, slik hver morgen har vært. Utover dagen har vi enten vært heldige og fått en dose sol, eller en kraftig dose regn. Denne uken skulle være den verste, sånn vær-messig, hele sommeren. Jeg liker å tenke at det er en mening ved det. Vi er her først og fremst for å trene og hvile.Og det er jo litt rart hvordan jeg faktisk er mer uthvilt enn hjemme, selv om vi trener styrke to ganger hver dag. 

marbella_morgen_1

Jeg nyter roen. På Spotify spiller jeg musikk fra kategorien ‘morgenkaffe’. Jeg liker den type musikk. Rolig musikk som man ikke har lyttet seg ihjel på over radioen. Noen ganger kommer jeg over nye artister og finner mer musikk fra dem.

Snart skal resten av leiligheten våkne. I dag har vi laget en litt annerledes plan. Vi skal nemlig ut og spise med Max og Monica i kveld.

Egentlig skal vel kvinnens navn alltid nevnes først, det har jeg lært. Men her føltes det ut som at Max ga det hele mere klang. Om du skjønner. Det er slike ting jeg kan stoppe opp og tenke på mens jeg skriver.

Vi skal uansett ut i kveld klokken åtte. Spise biff, ha en siste kveld sammen. Ikke i treningstøy denne gangen. Vi skal pynte oss og være fine. Derfor er dagen omregnet av meg og Anna. Vi har bestemt oss for at vi nå reiser 09.00 på trening og kjører ferdig ryggøkten. Dermed drar vi på den fantastiske cafeen her i Calehonda, hvor vi får bestilt eksakt mengde ris og kylling. Der spiser vi samt at vi bestiller ekstra matpakker og tar med oss. Etter maten drar vi rett tilbake på gymet og kjører neste økt. Biceps og triceps. Da sparer vi litt tid så slipper vi stresse for å rekke alt.

Nå har disse tre menneskene begynt å stå opp. De tråkker rett inn i min rolige stemning av musikk og lys. De er stille de også. Jeg tror alle synes det er litt godt å lytte til de rolige tonene mens de våkner. Det kan virke slik.

Kanel-teen min er tom. Nå er det tid for litt kaffe, kvikne til. Det er et kvarter til avreise og vi skal måle fettprosenten min igjen før vi reiser. Jeg gleder meg til i kveld. Det blir godt å koble litt av fra trening og flexing. Være sosial.

Jeg skal lage meg en fin lørdag, jeg har nemlig sovet i over åtte timer. Det er godt for meg, og jeg kunne ikke vært mer uthvilt nå. Det er perfekt. Lag deg en fin dag, du også.

3 kommentarer

  1. Kristinabe prøvde en behandling for å få bort fett, kanskje dette funker på deg også?
    http://kristinabe.blogg.no/142

  2. God formiddag fra solfylte Trondheim 🙂 Så kjempebra å lese at du føler deg uthvilt. Vil tror du trenger deg også som en opplading før konkurransen.

    Ønsker deg en kjempefin lørdag 🙂

    Hilsen Toril

  3. Høres digg ut! Jeg har egentlig samme rutinen, men nå om dagen må jeg dele morgenboblen med en småttis på ni måneder. Det er greit. Den blide pludringen og det tannløse gliset gjør det hele enda bedre:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *