12 dager igjen til Oslo Grand Prix

I natt ble jeg stående å posere foran speilet. I tillegg til å posere prøvde jeg en annen bikini. Jeg har rød og orange å velge mellom. Jeg har også muligheten til å ha en annen farge, men jeg vet ikke om det er noen vits. Disse valgene altså, det er liksom ikke bare å trene seg opp og spise bra. Her skal man ta stilling til heler, blink-bling, sminke og hår. 

mars_posering_2

Etter litt kalkulering kan det se ut som at jeg har spist mer enn jeg burde den siste uken. Det bekymrer meg litt, men jeg skal gjøre mitt ytterste for at de siste ukene blir korrekte i forhold til treningen og kostholdet. 

mars_posering_1

Bekymringene mine, sett vekk fra poseringer og den siste mat-uken, ligger på rumpe og mage. Jeg håper at jeg rekker fjerne mer fett fra magen, men ønsker ikke miste mer fra rumpa. Ellers er det ikke de aller høyeste helene og jeg håper jeg skal klare å gå normalt på dem. Dere bestiller billetter på billettservice.no om dere vil komme for å se meg og de andre deltakterne i Oslo Konserthus 11.april.

Jeg tenkte å dra en spøk om de dyre billettene. At du sparer det inn ved all maten du ikke spiser når du ser utøverne. Men så konkluderte jeg med å ikke gjøre det. Gjorde jeg? Håper uansett det blir god stemning. I Sandefjord Open i helga var salen fyllt til randen. Stemningen kunne vel ikke blitt bedre for det arrangementet å være. Håper det blir enda bedre i Oslo.


Tilbud på ItWorks

Jeg har som fortalt på Snapchat og i tidligere blogginnlegg, testet ut noe som heter ItWorks Bodywraps. Dette er en urtebehandling som jobber aktivt  og fjerner cellulitter og strammer inn huden.

Kjøp et produkt fra ItWorks og få gratis ansiktswrap, bodywrap, eller valgfri behandling hos Feminin & Maskulin. Velg autoshipabonnement når du går til kassen. Du handler på denne linken innen 31.3 kl.00.00. 

(Å velge autoship betyr at du plikter deg til å kjøpe ett produkt i måneden tre måneder frem i tid. Du kan velge det billigste, det spiller ingen rolle. Du får også 40% rabatt på disse produktene når du har autoship-abonnement.)

6 kommentarer

  1. Jeg kan ikke mye om fitness, men de resultatene du har fått, på forsåvidt kort tid, må jo være helt awesome!!! Lykke til og Well done!!!

  2. Du ser veldig bra ut! Men ikke bruk den bikinien. Du ble litt «blass». Vet du skal ha på farge, men tror du vil kunne finne en annen du kler mye bedre

  3. Så stolt du skal være! hjælpes mæ… flink du har vært asså!! <3 skulle så ønske jeg hadde noe av pågangsmote ditt… jeg bøyer meg i støvet.

  4. Så bra du ser ut, du har vært kjempe flink! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *