Videoblogg om Snapchat: Tingjegliker

God søndag! Her kommer del to av videoblogg-svarene mine til dere. Denne «episoden» omhandler snapchat. For meg har dette blitt en del av hverdagen min, akkurat slik som bloggen min har vært lenge. Det er en mer personlig måte å dele av seg selv på, men jeg elsker det. Å det beste av alt er at jeg kan tråkke litt på tabu-klisjeer og prate om det. Det morsomste av alt er jo at det nesten har blitt en klisje å ta opp tabu temaer. Hvis du skjønner hva jeg mener? Ler.

IMG_8726 kopier

Små fakta om min snapchat

Kontoen heter: Tingjegliker
Antall følgere: Cirkus 12.000 per juni måned 2015.
Varighet: Ligger som regel på 1500 sekunder. Rekord på 3500.
Fordel med lengden: Leserne mine sparer historien til kvelden. Da setter de seg i sofaen og ser på Mystoryen som en ny realityepisode.
Snap-pauser: Jeg sier alltid fra og forklarer når jeg planlegger en dag fri fra snapchat.

Mottar snaps fra følgere: Jeg svarer på snapper jeg mottar, så lenge jeg har oversikt og kontroll. Ved konkurranser bobler det over, da er det fåtallet som er heldig og kommer igjennom. Ellers setter jeg pris på at jeg KUN mottar snaps som angår meg og er ment til meg. Ikke random snaps som man sender ut til en hel liste med mennesker. Det irriterer meg mer enn det gleder meg. 

FullSizeRender kopier

Del tre av spørmålene kommer i morgen! LOVE YOU GUYS. Takk for at dere følger, kommenterer, svarer, sender meg gleder og tilbakemeldinger. Dere betyr alt for min jobb, vit det! 😀

5 kommentarer

  1. Såå koselig å følge deg på snapchat! Det er liksom noe som mangler når det går en dag uten fjeset ditt på mystoryen, heheh. Håper du fortsetter leeenge<3

  2. Jeg begynte faktisk å følge bloggen din pga. snapchat! Fordi følte jeg ble mer «kjent» med deg der, og det gjorde faktisk at bloggen ble mer interessant! 🙂 God søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *