Vinn tur til Barcelona med Shaibox

I forrige uke trente jeg på taket av Aker Brygge. Deretter barberte jeg leggene mine sammen med Marna oppe i Bygdøy Allé. Alt med et kamera som filmet det hele.

IMG_8987 kopier

Det er ikke uten grunn at jeg og Marna havner på samme oppdrag. Spesielt de kvinnelige oppdragene som dette. De for oss med barn. For oss som synes det er vanskelig nok å huske på toalettpapir i butikken. Men så er det også for de som synes det er kleint å handle OB og barberblader.

Jeg vet jeg er voksen. Jeg vet at alle kvinner kjøper det. Jeg vet, jeg vet. Likevel er det samme scenario om og om igjen. Vi kommer til kassa og jeg holder puster mens kassamannen skal scanne det inn. Tenker samme tanken som da jeg sto lenger bak i køa. «Det er normalt, det er normalt». Uansett hvor normalt det er så kan du banne på at han i kassa tenker at du skal hjem og barbere ‘der hvor vi alle kommer fra’, mens hans prøver å late som at han også synes det er helt normalt å scanne den fancy barberhøvelen du nettopp har plukket ned fra hylla.

Det er vel ikke noen av mine kvinnelige følgere som ikke har en barberhøvel i skapet? Dette er en en fantastisk mulighet til å oppleve noe du sparer penger på, samt bli med på en konkurranse. Du kan nemlig vinne en reise til Barcelona. Mer om dette etter at jeg har forklart hva til Shaibox inneholder! 

juni_shai kopi

1. Shavingkrem og såpe i ett. Kan brukes på hele kroppen. Aloe Vera og Vitamin A, E og F.
2. Sminkeservietter, eller hva vi pleier å kalle det? Den er mild og jeg liker den mye bedre enn de andre greiene jeg tidligere har kjøpt i butikken!
3. Ekstra barberblader. Elsker det lille etuiet det ligger i, kan alltid ha en ekstra i sminkemappa uten at den tar plass.
4. Bikinilinje-blader! Wow. Dette er nytt for meg. Jeg er jo for at vi kvinner skal stelle oss, men ikke fjerne alt som er der nede. Synes det er kvinnelig å vise at man har vært gjennom puberteten og mener det spesielt er sunt for barna våre å se hvordan vi faktisk skal se ut når vi blir voksen.

Skjermbilde 2015-06-11 kl. 00.38.21

Sjekk ut reklamefilmen min for Shaibox her:

IMG_2443

Ved å begi deg ut på sommerkampanjen for 99,- sparer du over 400 kroner. Du får den kjente gode Shaihøvelen, deres nye Essentials Wash & Shave, 3 Shai bikinihøvler og 4 Shai refillblader i tillegg til toalettmappa.

Du får ShaiBox rett hjem og abonnementet er uten bindingstid, veldig enkelt. Du har alltid nye blader for hånd og trenger aldri stresse ut å kjøpe nye. Faktura kommer i esken ved bestilling, du slipper å stresse med bank-id og kortinformasjon ved kjøp. Og det aller beste? ALLE som tester Shaibox nå, er med i trekningen av en reise!

Vinn en fantastisk tur til Barcelona for deg og en venninne, kjæresten, mamma eller hvem du vil, dere får påspandert hele turen samt 1000 Euro å shoppe for, som sagt ALLE som kjøper den nye Shaibox er med i trekningen.

Lykke til!

2 kommentarer

  1. Er man med i konkurransen om er abonnent fra før? 🙂

  2. Kristin

    Hm, er dette det »nye» nå? Virker som de vanlige gratispakkene med shai-høvler ikke finnes lengre? Kommer ikke inn på den gamle nettsiden, hvert fall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *