anettemarie VS anetteantonsen

Jeg føler det er på tide å gjøre noen endringer, men jeg trenger leserne sin hjelp. Jeg vet dere er vant til anettemarie, at det har vært navnet mitt i all tid. Likevel er det nå en gang slik at man vokser og ting endrer seg. Jeg er så utrolig usikker på om dette er det riktige, men jeg vurderer altså å endre domenet mitt til anetteantonsen.no.

mai_outfit_1

Tankene bak dette er mange. Jeg tenker at anettemarie er alt jeg tidligere har gjort i offentlig lys, mens anetteantonsen er meg som fotograf og journalist når jeg ikke er her. Det finnes jo en mulighet bak anettemarieantonsen, men det er også et langt ord. Hvis du mener det funker, utdyp gjerne i kommentarfeltet.

Anette Antonsen klinger mer voksent, tenker jeg. Det er sterkere, det er meg i jobb. Anette-Marie er den søte delen av meg, som kanskje kan få trekke seg litt tilbake. Uansett så kommer dere til å havne på samme plass med det nye domenet også.

Nå er det slik at jeg har både anettemarie på facebook, og anetteantonsen. Dette er noe jeg kan slå sammen. På Instagram heter jeg anetteantonsen, også på Twitter hvor jeg er litt mindre aktiv. Snap forblir Tingjegliker <3 Hva tenker dere?

snap

På snapchat har jeg en nær dialog med følgerne mine. Jeg viser alt bak fasaden, hvordan livet er på det beste, men også hvordan livet er i kaos. Mine følgere har blitt en del av hverdagen min og jeg synes det er moro. Å dele mye av seg selv er en del av jobben min, og jeg kan ikke klage. Min snapchat heter: Tingjegliker

JavaScript is disabled!Stem i denne boksen, så kan jeg lett se hva flertallet sier. Jeg har en følelse rundt dette, men etter hundrevis av snaps fra dere i går ble jeg usikker. Er så glad for at jeg har så engasjerte følgere. Føles fantastisk!  Stem i boksen under, også setter jeg pris på at dere utdyper i kommentarfeltet, angående hvorfor dere mener det dere gjør. Klem fra meg

Hvilket domene liker du best?
 
pollcode.com free polls

17 kommentarer

 1. Anette, pollen funker ikke. (har sett både i Safari og Firefox), får ikke opp mulighet for å trykke stem.

 2. Henriette

  Anetteantonsen 🙂

 3. Får ikke stemt i boksen, men jeg mener som deg at AnetteAntonsen blir mer voksent. Flere andre bloggere har klart å endre navn og leserne ble vant med det nye etterhvert, så jeg synes du skal gå for det! 🙂

 4. Anetteantonsen <3

 5. Anette antonsen 🙂

 6. Chistine

  Anetteantonsen

 7. AnetteAntonsen høres mye mer voksent ut og gjerne litt mer seriøst? Uansett hva du velger vil nok folk følge deg, for du er rå og jeg gleder meg like masse hver eneste dag til å se mystoryen din! 🙂

 8. Jeg mener da ikke at du skal beholde Anette Marie, men kanskje ta hele navnet ditt – Anette Marie Antonsen. Selvom det er langt så tror jeg folk vil venne seg til det og.

 9. Får ikke stemt men stemmer for AnetteAntonsen!

 10. Anetteantonsen.☺

 11. Mener fortsatt at du skal bruke hele navnet, altså Anettemarieantonsen.no 🙂 Da får du en mix av begg to liksom!

 12. Henriette

  Anette Antonsen. Virker mer seriøst, om det er lov å si! Mye lettere å huske, forbinder det mer med arbeid enn hva Anette Marie gjør. Og det er nettopp det dette er, arbeid.

 13. Anette Antonsen 🙂 Siden du er en seriøs og anerkjent blogger, fotograf og personlig trener synes jeg det klinger kjempefin 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Hilsen Toril

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *