Videblogg til de fantastiske leserne

Å våkne opp med et sollys som tvinger seg inn på siden av gardinene. Den følelsen. Jeg ser ikke solen, eller himmelen, men det sterke lyset indikerer at det faktisk er knallvær ute. Etter å ha levert jentungen i trygge hender, har jeg kommer meg hjem igjen for å renske minnekort og klargjøre utstyret. Jeg skal til Tjøme i dag for å fotografere et bryllup. Heldig er bruden som har fått slik et fantastisk vær på dagen sin.

mai_outfit_27

 Sjekk ut lekker jumpsuit her ♥ Sko her ♥ Klokke Michael Kors (adlinks)


Her kommer nest siste del av svarene på deres spørsmål. Filmet i noe så eksotisk som en sofa på en hytte i Sandefjord. Ler. Gi meg gjerne tilbakemelding på fotokurs som jeg nevner i videoen. Det får bli med denne bloggen i dag, jeg kommer ikke til å rekke å skrive noe i kveld, tipper jeg. I morgen blir det bedre. Om solen skinner skal jeg ta ungen med meg i parken for å leke. Jeg skal også bokse med Kevin Melhus igjen. Han foreslo at vi bokser ute i parken, det kan jo bli interessant 😀

Headset fra sudio.se. Appen som teller kalorier heter Lifesum. Vi blogges i morgen!

1 kommentar

  1. Åh du er bare en så grei person! Datteren din er heldig som får ha deg til mamma ut i fra hvordan jeg opplever deg! Helt supert å lese bloggen din, takk for alt du deler :-)!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *