Videoblogg om sminke og svar på litt personlige greier

Kjære lesere. Her kommer siste del av alle de over hundre spørmålene dere har stilt meg. Denne delen omhandler sminke. Jeg har tidligere nevnt mine nyeste artikler i dette innlegget

juni_sminke_4juni_sminke_3

Leppestifter faller jeg for. Når jeg først finner en bruker jeg den til den er tom. Denne finner du her (adlink). Jeg bruker fargen ‘bite’. 

juni_sminke_2

Brynene er hellig. Det er det viktigste jeg sminker når jeg bruker sminke. Til å forme brynene hender det at jeg bruker Anastasia sin Brow Fix. For å få den streken jeg ønsker ytterst bruker jeg Anastasia sin brow pen. Den er muligens utsolgt hos Bangerhead, men denne funker også! Fedora sitt bryn-pudder finnes på Vitus apoteket. Denne har jeg brukt i flere år nå! Brynkosten min kjøpte jeg på glassmagasinet. Den er fra Mac. (adlinks)

juni_sminke_1

I ansiktet varierer det. Jeg trives best uten noe når det er sagt, men så liker jeg også å være litt jålete noen dager. Babor sin fondation er veldig dekkende, og litt tykkere. Perfekt for deg som har arr eller lignende du vil dekke. No.7 sin rush kjøpte jeg på et apotek, liker den.

Bare Minerals bruker jeg som rush, da den er litt i mørkeste laget for meg. Jeg finner ikke concealeren jeg bruker, men du finner et sortemang her. Personlig har jeg hatt forskjellig og har ikke så mye å si på hvilken jeg har brukt. De funker alle som én for meg.

juni_sminke

Om dagen bruker jeg denne maskaraen. Jeg fikk den anbefalt da jeg handlet i Liverpool. Jeg skulle bare spontant kjøpe en maskara, hadde glemt min hjemme. Jeg føler den allerede hadde tapt da de ikke kan stå for slagordet. Ingen sminke er noen gang bedre enn sex, bare så det er sagt. Men børsten er så stor at man sminker vippene nede, litt tilfeldig, mens man tar den på oppe. Liker den, men jeg har aldri låst meg til én maskara.

Og her kommer videobloggen!

Kremene du skal kombinere for strammere hud får du kjøpt i Spania, på apoteket. De heter Thiomucase og Thrombocid. Selvbruningen jeg bruker finner du HER. Eyelineren jeg har på meg finner du HER. (adlinks)

Mailinglisten finner du her: fit.tingjegliker.no

Du kan se alle videoer og tidligere svar på spørmål HER. Håper dette innfridde noe hos de fleste. Beklager kjedelig video fra en hyttesofa, men det er innholdet som teller, eller hva? 😀

4 kommentarer

  1. Elsker videoblogg 🙂 Du er såå vakker!
    Barnefar virker så koselig! Haha, har et liiite crush på han… Har ikke sett han på tv på en stund, så på hver dag når han kokkelerte på sommertid 😉

  2. Får ikke åpnet videoen i mailen jeg…står at den er privat :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *