Save the day

Da har vi kastet oss på en dato hvor alle skulle få det til! Jeg skal selge klærne mine sammen med Carina som jeg kjenner godt, og to herlige bloggjenter som jeg ikke kjenner personlig, ennå i alle fall. Gleder meg til å samles i Oslo sentrum på lørdag 4.juli klokken 12.00. Annonsering av sted vil skje nærmere helgen!

Jeg håper at mine lesere kommer og titter litt. Vi har mye som er så altfor fint og kanskje brukt bare en gang eller to. Dessuten er jeg for gjenbruk. Man trenger ikke kjøpe en dyr kjole helt ny, hvis man kan kjøpe en som koster mye mindre og faktisk er like fin som en ubrukt!

Bloppisjentene

Hvis det blir bra oppmøte på denne lørdagen, så lover jeg å gjøre det oftere i fremtiden. Jeg skal også se om jeg kan selge noe av det som eventuelt ikke blir solgt der borte. Jeg har en eller to merkekjoler som jeg kommer til å prise litt høyere. Ellers vil det bare være en masse, masse billige klær fra en haug forskjellige merker.

Jeg har så mye klær og jeg skal ta med så og si alt jeg eier. Det er mye utbytting av klær til foto i bloggen, derfor synes jeg er fint å kunne la noen andre få dem. Mange av disse antrekkene kommer til å være på salg for en billig penge 😀

Du kan snoke litt på bloggen til Anikken Jørgensen her, og på Karianne Vilde sin her. (Carina kommer med ny blogg til høsten, jeg skal si fra når det skjer.)  Spre ordet! Lik innlegget og del det med en venn du vil ha med deg!

4 kommentarer

  1. Hvis du virkelig vil la klærne gå til noe godt, gi de til Marita Brukthandel. Butikken baseres på frivillighet og pengene går til rusavhengige, både på Maritakaféen, arbeidstrening, botrening eller som sitter i fengsel. Mange som har fått hjelp gjennom Marita! Så doner klærne dine og la pengene gå til noe godt.

    Uansett er jeg for gjenbruk! Synd jeg finner altfor lite i min størrelse, ellers hadde mesteparten av klærne mine vært gjenbruk 🙂

  2. Æææ, da er jeg hjemme igjen! Drar med en gjeng til Oslo å titter! Er selfie lov?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *