Exploring Los Angeles

Da jeg fartet rundt i går hadde jeg ikke minnekort i kameraet. Typisk. Gikk rundt hele dagen med kameraet i bagen. I dag, der i mot, hadde jeg det med. Jeg og norskemannen som også bor hos samme mann her, gikk og fartet litt rundt. Vi tok en Uber til The Grove, hvor vi surret rundt, drakk smoothie og shoppet litt.

august_LA_7 kopi2august_LA_41

Topp her. Shortser her. Sekk fra Fjellreven og sko fra Nike. (annonselenker)

august_LA_7 kopi

På Farmers Marked prøvde vi en cappuccino i et isbeger med sjokolde. Smakte rart, men interessant.

august_LA_30

Vi gikk langs fairfax og så på mennesker. Er så mye rart og vakkert å feste øynene på. Man blir liksom ikke mettet etter å ha gått timesvis heller. Elsker denne plassen. 

august_LA_29

august_LA_7 kopier

Da jeg shoppet tok herren en rekke bilder av meg uten at jeg merket det. Synes det var kult nok til å poste dem alle. Dette er inne på Topshop. Jeg endte opp med et par, tre nye plagg. 

august_LA_21

august_LA_20august_LA_18

august_LA_19


august_LA_15august_LA_28august_LA_26

Det var i alle fall litt bilder fra denne dagen i LA. Tiden har stoppet. Jeg har skrudd klokken av, jeg bare er og ser. Det er fantastisk. Om jeg bare kan ta litt av denne kulturen hjem, så hadde det vært fantastisk.

Det å si ‘hei, hvordan har du det’ til fremmede. Det å kunne jogge meg en morgentur og møte flere mennesker som hilser og er imøtekommende. Selv om de aldri har sett meg. En liten greie som smitter deg med en annen positiv greie.

Det er deilig å være her. Jeg har ikke så mye mer å skrive nå. Livet er så fint som man selv gjør det til, tenker jeg

7 kommentarer

 1. Kristin Olsen

  Digger bildene dine 🙂 Kan du si noe om hva slags kamera/objektiv du har og hva du gjør med bildene før du legger de ut? Eller et eget innlegg om bilder en gang hadde vært supert.. Synes motivene dine og måten du velger å ta et bilde på er helt supert 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Kristin 🙂 Jeg bruker Canon 5D, Mark 2. Har brukt det i mange år nå. Akkurat nå har jeg en 50mm som blir brukt, nesten, uten unntak 🙂 Innlegg om foto kommer etter hvert. Mange som har spurt om det 🙂

 2. Juneiversen.com

  L.A. er så fantastisk! Merkelig, men fantastisk. Vil tilbake igjen! Elsker bildene dine. 🙂

  1. tingjegliker

   Takk for det 🙂

  2. tingjegliker

   Takk 🙂

 3. Hva heter RayBan solbrillene dine?

  1. tingjegliker

   RB 3447. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *