Episode to av det elleville prosjektet vårt

Her kommer del to. Tror vi satser på tre videoer i uken, jeg. Vi begynner jo å se hvor mye som faktisk må gjøres, og det er alltid mye, mye mer enn det man tror.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 00.27.01

Del gjerne med folk du kjenner som interesserer seg for oppussing, skal pusse opp eller bare drømmer om å pusse opp!

54 kommentarer

 1. Siwanitarindalb

  så søt dåkker 🙂

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

 2. Cathrine

  Dokker e så søt sammen! 🙂 Stå på, det her trur æ blir bra 😀

 3. Jeanett

  Det her skal bli så gøy å følge med på! ☺ Ønsker dere masse lykke til!

  Og Anette Marie – var glad din kjære gjennomfører 2/10 planer du, for han jeg deler hus med, han legger 10 planer som det ender med at er jeg som gjennomfører alle av i huset her

  1. tingjegliker

   Haha, skal ta det med meg. Takk, Jeanett.

 4. Jeanett

  Det her skal bli så gøy å følge med på! ☺ Ønsker dere masse lykke til!

  Og Anette Marie – var glad din kjære gjennomfører 2/10 planer du! For han jeg deler hus med, han legger 10 planer som det ender med at er jeg som gjennomfører alle av i huset her Haha..

  1. tingjegliker

   Ha ha, det skal jeg ta med meg. Takk, Jeanett 🙂

 5. Glede mæ te å følg dåkker på den reisa her 🙂 Kult att dåkk filme hele veien å att det e både seriøst å morsomt på samme tid. Æ bli alltid i godt humør når æ sjer snappan dine. Å tenke alltid på » Lag dæ en fin dag» .

  1. tingjegliker

   Takk, Ingunn 🙂 Lag deg en fin dag 😉 😉 😉

 6. For en kjekk mann!! Hvordan møttes dere? 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Marte 🙂 Deler det etterhvert 🙂

 7. Skal dere bo i huset selv?

  1. tingjegliker

   Det vil tiden vise 🙂

 8. Camilla

  Gleder meg til å følge dere 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Camilla 🙂

 9. Kristina

  dette blir gøy å følge med på – lykke til !

  1. tingjegliker

   Takk, Kristina 🙂

 10. Dere er så søte sammen!! 😀

  Men hvem er Rune? Du må fortelle om han! 😀
  Hvor møttes dere? Hva sier venner og familie til dette gale prosjektet dere holder på med? Hvordan kom dere på at dere skulle kjøpe hus sammen? Skulle ikke du flytte nærmere skolen til tina for å slippe rushtid?

  Jeg digger deg! Så morsomt å følge med både på snap og blogg!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Janne. Det kommer 😉

 11. hurra! er herved fast føler av bloggen din igjen..- dette blir artig å følge med på! så morsomme videoer:) har selv kjøpt et gammelt småbruk som vi skal pusse opp, så morsomt å føle med og kanskje plukke opp noen tips og triks:)

  1. tingjegliker

   Takk for det, Silje 🙂 Håper vi kan bringe noen tips 🙂

 12. Ragnhild Thorstensen

  Gleder meg til neste episode ! 😀

 13. Gøy!! Ser ut som dere er et bra team:) Stå på, gleder med til å se!! Har dere noen mål om når dere skal være ferdige? Lykke T!

  1. tingjegliker

   Takk, Hanne. Vi satser på et par måneder 🙂

 14. Toril Kremmervik

  Dere er kjempeherlige 🙂 Jeg gleder meg masse til å følge med videre på oppussingsprosjektet deres, og kanskje få inspirasjon til hvordan man kan gjøre ting 🙂

  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk, Toril ::)

 15. Maren A

  Dette blir så spennende! Gleder meg til fortsettelsen! 🙂 Jeg og kjæresten skal selv kjøpe oss vår første leilighet snart, så tror vi kan få mange gode tips fra dere 🙂 Lykke til!

  1. tingjegliker

   Tusen takk 🙂 Ja, det håper jeg, Maren 🙂

 16. Hege Charlotte

  <3

  1. tingjegliker

   🙂

 17. Caroline

  SÅ fine sammen! Aw!

  http://www.carolinesverden.com/

  1. tingjegliker

   Tusen takk 🙂

 18. Karoline

  Hallo! ååh, dette kommer til og bli så bra! Gleder meg til og følge dere videre. Jeg trur dette går kjempe bra! Jeg og min samboer kjøpte et hus for litt over 2 år siden, var det noe små ting som måtte til før vi flyttet, som maling og litt sånn. Vi kjøpte ikke et oppussingsobjekt som dere, men alltid noe og gjøre. Det vi gjorde da, var og være flinke til og kommunisere og lytte til den andre parten, gjøre det litt romantisk ut av det og var flinke til og rose hverandre. Jeg trur dere klarer dette kjempe bra, og det blir spennende og følge med videre 🙂

  Spørsmål: det er sånn at dere skal flytte sammen i det huset når det er ferdig?
  Stor klem

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det. Så hyggelig at du deler 🙂 Tisen får vise det 🙂

 19. Spennende! 🙂 Blir gøy å følge med!
  Hvilket program redigerer du video med?

  1. tingjegliker

   Takk for det. ISkySoft heter det 🙂

   1. Carina

    Takk! 🙂

 20. Unni Marie

  Så artig å se på! Er så glad for at du har det så bra. Masse positiv og inspirerende energi som strømmer fra bloggen for tiden! Jeg synes du skriver bare bedre og bedre og synes du har så gode verdier og meninger. Jeg så deg forresten på Metrosenteret i Lørenskog i forrige uke (torsdag, tror jeg), og hadde litt lyst til å si hei, men så feiga jeg ut… Du var der med jentungen og jeg var sammen med mamma. Som sagt, jeg liker deg bedre og bedre og er veldig glad på dine vegne. Jeg tror dere kommer til å klare dere helt fint!

  1. tingjegliker

   Hei, Unni Marie 🙂 Så morsomt Takk for det 🙂 Ikke farlig å si hei 🙂

 21. Elisabeth

  Skal dere bo der når dere er ferdig??

  1. tingjegliker

   Det vil tiden vise 🙂

 22. Elisabeth

  Ooog videoene kan godt være lange:)))

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

 23. Tuva Hansen

  Dere er bare helt herlige da<3! Ønsker dere masse lykke til videre!

  Men jeg har et spørsmål: Hva jobber Rune som? Og har han barn fra før?

 24. Brigitte

  Må bare si du kler utrolig godt den hårfargen du har nå!! Digger dere sammen, helt herlig!! Du stråler!!! 😀

 25. Gleder meg til fortsettelsen av prosjektet! Digger å følge med deg på snap! 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Heidi. 🙂

 26. Charlotte E

  Wow, så gøy!! Dere er jo gærne da. Nettopp blitt ilag, og så begi dere ut på oppussing. Er ikke det den ultimate partesten da? 😀 Veldig gøy med videoblogg! Gleder meg til neste episode. Dere er virkelig søte ilag, og kjæresten din er utrolig kjekk! 🙂 Liker bloggen din for tida!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Charlotte 🙂

 27. Madelen

  Hvorfor i alle dager er ikke du en av disse 6? http://www.vixen.no/2015/09/17/6-norske-bloggere-du-bor-folge-pa-snapchat/
  Såvidt jeg vet har ikke dette noe med vixen kåringen og gjøre. Om du ikke vinner den blir jeg faktisk sur. Følgler flere av disse 6 folka på snapchat og ingen slår deg. Du har hatt snappen lengst og oppdatere sinnsykt mye! Dagens høydepunkt for mange av oss er nettopp snappen din 🙂 Ha en flott dag Anette 🙂

 28. Det blir utrolig spennende å følge med på dette videre! Håper dere klarer å filme masse, og oppdatere jevnlig. Artig at dere filmer mens dere arbeider også, samtidig som det blir fortalt om prosjektet. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Lene 🙂

 29. Emma Lervik

  Jeg lurer på om det er for sent å melde seg på team jegliker kull 2?

  1. tingjegliker

   Hei, Emma. Send meg Mail du 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *