Oppussingsprosjektet fortsetter, sakte men sikkert

Skjermbilde 2015-09-29 kl. 01.38.45

Denne episoden var den vanskeligste å lage. Jeg har vært fraværende fra huset på grunn av teamjegliker, prolaps og annen jobb, og følte det manglet en del del for å få alt satt sammen korrekt. Vi vet heldigvis mer til neste filming, men her merkes det at vi har kommet tettere på hverandre. . .

Del videoen om du liker den, men vi lover at neste film blir bedre enn denne! Se episode 1 her. Og episode 2 her. Følg Prosjekt vi liker på YouTube her.

47 kommentarer

 1. Dere er altfor søte sammen!! Jeg smelter

  1. tingjegliker

   Takk, Heidi 🙂

 2. Det er så kjekt å se hvor søte dere er sammen! Jeg heier på dere og på prosjektet 😉

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Elise 🙂

 3. Dere er utrolig flinke,inspirerende og søte i sammen og er så glad på dine vegne at du har funnet drømmemannen Du Anette skal ha utrolig mye skryt for at du er 100% deg selv og jordnær å viser at du er som «alle» oss andre som ikke har blogg og lever det såkalte A4 livet.
  Samme hvor dårlig dagen starter er det bare å titte innom Snapchaten eller bloggen din så blir humøret på topp! Lag dere en fin Tirsdag og nyt ferien i Nord. Klem

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Tonje. Det er veldig hyggelig å lese! Lag deg en superfin dag, nå ble jeg glad 🙂

 4. Julie W

  Det er ingen tvil om at Rune bringer fram det beste i deg Anette 🙂 som du stråler for tiden! En helt annen glød både på blogg og snapchat! Stå på videre og ikke la noe stoppe. Dere kan helt klart nå langt og oppnå noe spesielt! <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Julie 🙂 Veldig hyggelig at det vises 🙂

 5. Camilla Raa

  Blir så glad av å se på dere 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Camilla 🙂

 6. Marit Nesje

  Hei! Digger at du alltid har så mange prosjekter på gang, og ikke minst at du deler de med oss 🙂 Jeg bare lurte på, hva heter sangen i slutten av denne videoen?

  1. tingjegliker

   Takk, Marit 🙂 Den heter ‘I like’, av Tayler Buono 🙂

 7. Æ bare smile :)) bli jo forelska av å sje på dåkker!!

  1. tingjegliker

   He he, takk, Anette 😀

 8. Helt fantastisk!! Å dere er bare så nydelige sammen 🙂 planen er at dere skal bo der når det er ferdig? 😉
  Gleder meg til fortsettelsen!

  1. tingjegliker

   Hei, Anette. Tusen takk. Først skal vi se om vi overlever denne oppussingen 🙂

 9. Henriette

  Så koselig å se filmene dere lager!Dere er jo bare super søte sammen!
  Blir grådig spennende å følge med på oppussingen
  Ha en superfin dag fine deg

  1. tingjegliker

   Takk, Henriette 😀

 10. Christina

  Åååå dere er så søte!❤️

  1. tingjegliker

   Takk, Christina 🙂

 11. Caroline

  Søøøøøte. Og jeg synes filmen var bra! 😀

  1. tingjegliker

   Takk, Caroline 😀

 12. Toril Kremmervik

  Så kjempeherlig video, og dere er kjempesøte sammen <3 🙂 Det er morsomt å følge med oppussingsprosjektet deres, og gleder meg til å se det ferdige resultatet 🙂

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Toril 🙂

 13. www.diosa.no

  Herlig video, dere er bare så søte =D Kos dere videre i fine nord-norge <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk 🙂

 14. Har han også en datter? Så koselig 🙂

  1. tingjegliker

   Ja 🙂

 15. ååh dere to altså <3 for en kjekk og herlig mann du har funnet deg, og det er virkelig fortjent! Jeg syntes dette prosjektet er så kult, og det er virkelig tøft gjort!! Jeg liker dere <3

  Stå på videre, heier på dere!! <3 klem

  1. tingjegliker

   Hei, Karen. Tusen takk, det er hyggelige ord å lese. Han setter nok pris på å se disse kommentarene også, tenker jeg 😉

 16. susanne

  Æ blir så glad av å se på dåkker 🙂
  Kjenn æ nesten blir misunnelig av den forelskelses følelsen dåkker har ❤

  1. tingjegliker

   Takk, Susanne 🙂

 17. Roselinn

  Blir så glad av de filmsnuttene! Ser ut som at dere får frem d beste i hverandre. Masse lykke til m oppussingen!!:)

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Roselinn 🙂

 18. Dåkke er bare definisjonen av lykke altså! Må og legge til at du er SUPER flink å redigere dissa videoane, gleda meg til å se meir

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Malin 🙂

 19. Så fin dokker e, bli så glad av å se på videosnuttan her 😀

  1. tingjegliker

   Takk, Heidi 🙂

 20. Jeanette

  Hærlig

  1. tingjegliker

   😀

 21. Dere altså! <3 Herlige! Og bra video! 😀

  1. tingjegliker

   Takk, Trine 🙂

 22. Christina

  Okey først vil jeg bare si at hjertet mitt smelter og jeg kjenner at jeg bare blir så glad av å se når Rune tegner det hjerte så blir jeg bare så glad det bare er så søtt! Jeg elsker bare å se dere sammen! Jeg glemte seriøst hva jeg skulle si jeg tror jeg har sett slutten av episoden 5 ganger eller fler Foresten jeg syntes du er en utrolig jente og jeg syntes du bare er helt fantastisk! Du gjør hverdagen min bedre og hjelper mange tusen å få bedre seltilit! Og siden du har gjort meg glad så mange ganger så håper jeg denne kommentaren gjør deg glad! Stå på videre jeg er sikker på at når huset blir ferdig blir det perfekt! Love you! Christina❤️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Christina. Denne kommentaren gjorde meg kjempeglad 😀 Herlig du er!

 23. Åååå herligalondon! Dåke e så skjønne at eg nesten dævve her 😉 Fantastisk! 🙂

  1. tingjegliker

   Ah! Tusen takk 🙂

 24. Drew Herrea

  Vasken har fått sin plass i eikeplaten på kjøkkenet, membran legges på baderomsveggene, lyst parkettgulv legges i alle rom. Flisene til badet hentes. Noe sparkling og veggpussing gjenstår. Rydde, koste og støvsuge er Anette-Maries jobb på dette tidspunktet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *