God søndag kveld, hva lurer du på?

Det er en stund siden jeg har gjort det, og dere har spurt meg om det flere ganger nå. Her er innlegget du kan spørre  om hva som helst på, så skal jeg samle alle spørsmål og lage et innlegg ut i uken, eller til neste helg.

oktober_outfit_3

Grunnen til at det går litt tid mellom disse innleggene, er rett og slett at det tar lang tid å sortere og svare på alt. Jeg sitter på et nytt innlegg for dagen, som kommer innen kvelden er over. Matoppskrift blant annet.

Søndagen har gått til å ta MR av ryggen, blir spennende å se hva som feiler. Nå føler jeg meg mye bedre også, men det er noe som ikke stemmer. Svaret vil komme innen kort tid, så det er ikke noe å spekulere i. Etter dette hadde jeg med meg to femåringer + venninne og hennes sønn på Peppes, deretter kino. Karsten og Petra på Safari. Ungene elsket det. Da filmen nærmet seg slutten sa datteren min at hun hadde sett den før. Ja, ja. Det var like spennende tydeligvis.

Ellers trente jeg i dag også. Dag 9 av 21. Jeg skal jo faktisk legge inn ny vane, og det tar 21 dager sies det. Vel, fyr løs med spørmål 🙂

36 kommentarer

 1. Dette er sier jeg ikke for å være slem eller noe, men lurte på om du kunna slutte å love ut datoer for videoer til prosjektet vi liker. Er sykt irriterende at du sier at det skal komme video søndag, så kommer det ikke før 2 uker etter… Da kan du heller overraske den dagen du laster opp video på bloggen. Føler det bare blir så useriøst. Liker videoene dine osv, men bare hold deg til skjema å ikke 2-3 uker etter avtalt tid.

 2. Hvordan har dere gått frem for å introdusere barna for ny kjæreste? Og etterhvert samboer. Det har jo gått fort med dere,og du har jo hele veien vært veldig forsiktig med å introdusere Tina for nye kjærester.

 3. Caroline

  Det tar nok over et halvt år å få inn en vane, mist 🙂 I følge nyere forskning.

  Spørsmål: Hvem er du? Jeg er ny leser og vil gjerne vite litt 🙂

 4. ragnhild

  hvordan var ditt liv når du var 19/20 år? hvordan var du da?
  når kommer dere til å flytte inn i det nye huset? ligger det sentralt eller blir du bygdejente?

  håper du får en fin uke! 🙂

 5. Therese

  Lurer på hva premien er i bikinifitness vist en vinner ? 🙂

 6. Har du alltid levd så «fritt» som det ser ut til at du gjør eller har det kommet mer og mer i voksen alder? Jeg har inntrykket av at du gjør som du føler for (der og da) uavhenging av hva folk vil mene eller om de ser rart på deg. Selv ser jeg utrolig opp til måten du lever på og prøver å bli enda mer fri, men klarer ikke å frigjøre meg fra tanken om hva andre vil mene om meg. Det å gå utenfor boksen, som ingen vel egentlig har en fasit på hva er, og gjøre det som faller en inn.. Du har også utrolig mange fascinerende og inspirerende tanker som får meg til å endre mange tankesett og måten jeg ser på verden. Nå er bare utfordringen å bli mer fri og løsrevet. Takk for mange fine innlegg!

 7. Therese

  Dine beste tips og råd til mennesker i et forhold eller usikkerheten i et forhold
  Og hva syns kjæresten din om din tidligere karriere i tigerstaden?

 8. Hei
  -Hvem sin idé av deg og Rune var det å kjøpe hus til oppussing sammen?
  -Hvilke 5 ord vil du beskrive Rune med?
  -Hvor henter du inspirasjon fra?

  Du aner ikke hvor mye snapchaten din betyr for meg, lyser opp dagene mine!❤

 9. Hvor møttes du og «gutten du liker»? Hvordan begynte dere å date liksom?

 10. Kan du gi oss en oversikt over søstrene dine? Haha det er så mange, og nesten aldri den samme du avbilder.

  Klem

 11. Henriette

  Hei! Hvor ganmel er barnet til guttenduliker? Hvor ligger huset dere pusser opp, og skal dere bo der sammen? Savner deg på snap Ha en fin dag!

 12. Hei!
  Har også begynt med nye vaner,dag 8/21,men kjennes egentlig allerede ut som ny vane

  Lurer på hvordan det gikk med Teamjegliker i NM? Lurte på om du hadde skrevet noe om det men fant ingenting i blogg feeden din.
  Og så tok jeg meg i å lure på hvilke bilder du hadde hengt opp i leiligheta? #hektapåinnredning ☺
  Ellers så hadde jeg ønsket at du viste mer av bildene du tar,synes de er så fine! Vet du legger ut på facebook men jeg vil ha mer! Synes du er så god på så masse og liker veldig godt å følge deg her,på Instagram,Facebook og på Snapchat! #stalker
  Ha en fin dag!

 13. Er er Mjøndalen dere skal flytte til?

  Kan du legge ut et innlegg om sunnt kosthold? Finner aldri noe på nett… Da mener jeg at du kommer med tips til frokost, middag, kvelds ogsånn 🙂

 14. Kathrine

  Når blir det mer snaps om oppussing?

  Kan du skrive litt mer om Rune og hvordan dere møttes?

  Hvor gammel er barnet hans?

 15. Ønsker du deg flere barn i fremtiden?

 16. Victoria

  Hvordan møttes du og kjæresten for første gang?
  Hvordan har du det?

 17. Madelen

  Lurer på om du har fått spørsmål om å være med i »Bloggerne»? Ville du i så fall takket ja? Hvorfor/hvorfor ikke? 😀

 18. Hei:) følger jo så mye med at jeg føler jeg kjenner deg. Så jeg blir jo så nysgjerrig!! Hva skjer med hus? Hjelpes 🙁
  Du er rå

 19. Hei
  Jeg lurer på hvordan det går med «prosjekt jeg liker»? Har dere avsluttet dette for blogger? Hva er skjedd? Det var så spennende og inspirerende å følge dere.

 20. Hva skjedde med teamjegliker 1? Stilte dem ikke i Oslo?

 21. Hva er dine tanker om at kjæresten din spilte presten i Toojis musikkvideo «Father»?

 22. Hva er dine favoritt øvelser?
  Hvor mange kg tar du eks i knebøy, nedtrekk, beinpress?
  FAVORITT øvelser for mage?
  Spiser du bare sunt?

 23. Hvordan går det med oppussingsprosjektet?

  Har du noen forslag til styrketrening av rygg (spesielt nedre del av ryggen) ?
  <3<3

 24. Hva skjer med oppussing prosjektet?

 25. Hva skjer med gutten du liker?

 26. Når kommer det ut en ny episode av oppussing prosjektet? Digger episodene.

 27. Er det over med deg og gutten du liker?

 28. Camilla

  Er du ikke sammen med guttenduliker lengre?

 29. Hei Anette

  Din blogg får meg til å tenke, føle og bli inspirert. Du virker god og sterk tvers gjennom. Og det beste av alt er at du våger å vise deg sårbar.. Jeg har lest din blogg i to år nå, og du fortsetter å poste innlegg som gjør noe med meg. Manneposter, treningsinnlegg, fitnessprosjektet, tankene dine i velformulerte setninger.. Og ikke minst de vakre fotagrafiene du viser oss. Favorittinnlegget må være da du skrev om din og datteren din sin reise som bla handlet om å være redd i et telt. Levde meg inn i det som et eventyr.. Listen er lang. Tommel opp! Så til spørsmålet;
  Du skrev en gang at sex er en svært viktig del av et forhold. Det tror jeg de fleste er enige i, men du mente så mye som 80 % hvis jeg ikke tar feil.. Gjør man ikke seg svært sårbar da? Du trenger jo ikke å svare direkte, men kanskje bakt inn i et innlegg en gang? Stor klem fra meg

  1. tingjegliker

   Takk, Mira 🙂 Det skal jeg tenke på. Veldig hyggelig med tilbakemelding 🙂

 30. Hvordan går det mellom deg og #guttenjegliker?

 31. Hei!
  Sikkert et litt dumt spm men! Hvilken pulverkaffe bruker du? 🙂

 32. Jeanette

  Hei! Vet du har laget den mye på snapchat men hva er oppskrifta på havregrøt med eggehvite? 🙂

  1. tingjegliker

   40 gram havregrøt og 170 gram eggehvite. 😉

 33. Ragnhild Thorstensen

  Hei!
  Hvordan går det med prosjektet til deg og typen?

 34. Hei! 😀
  Jeg har lest din blogg i 7 år nå og syns fortsatt at det er den beste bloggen jeg kan titte innom. Å bla i arkivet ditt, lese litt eldre innlegg og se på videoblogger fra tidligere er like morsomt som dagens innlegg! Det jeg lurer på er om du og kan ha flere videoblogger? Videoer der du gjør helt vanlige ting som du har postet tidligere? Snapchat er gøy, men en sammenhengende video er også kult. Også hva med den challengen: Say anything challenge? En person begynner å si et ord så skal andremann si et nytt ord rett etterpå! Man kan ikke si et ord to ganger og ikke det som motstanderen sier.

  Stor klem Helene, 20

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *