Alt jeg aldri fikk fortalt

Det er mye som skjer som jeg aldri rekker å skrive om. Noen ganger får jeg lyst å skrive ting i nuet, men det passer aldri inn i mine tama-baserte innlegg. Skulle kanskje vist dere at seher.no har laget en artikkel hvor de skriver at jeg har blitt samboer. Helt feil, de hørte kanskje ikke etter. Jeg leste det aldri, men fikk det fortalt via andre som leste feilen. Det ble også en sak på vg.no som jeg egentlig aldri heller har lest.

Skjermbilde 2015-11-01 kl. 16.02.13

Og jeg ville den gang da ha sagt det heller var vondt enn godt, fordi jeg ikke skjønte hva som egentlig foregikk. Når alt er så fint og svevende og bra, kan det være brått når noe plutselig forandres og man står igjen og lurer på: Hva skjedde nå? For jeg møtte en mann så flott og fin, og jeg kunne jeg ikke se annet enn blomster og grønne enger i lang fremtid.

Jeg har også ville fortalt at jeg har mottatt over hundre spørsmål rundt forholdet som det plutselig ble så stille rundt. Og i morgen skal dere få de svarene dere har ventet på.

Det har vært flere saker. Kk.no tok opp at jeg markedsfører Natural Cycles Og dere har spurt etter svar på dette innlegget, det regner jeg med er på plass i morgen (mandag). Det ble også en sak om markedsføringen min på Snapschat. Ikke bare min, men flere sin. Den saken kan du lese her. 

Skjermbilde 2015-11-01 kl. 16.16.06

Jeg har også tenkt å ta opp saken som DN skrev om meg tidligere i sommer. Da det kom på forsiden av avisen at jeg hadde snappeskulder. Det er greit nok det, men jeg ble feilsitert i avisen og ble veldig skuffet den gang. Skuffelsen gikk til sinne og jeg fomlet meg aldri til å virkelig ta tak i det. Det sto blant annet skrevet at jeg selv  ikke klarte å fullføre en eneste samtale uten å sjekke mobilen.

Det er feil. Og jeg ville aldri sagt noe slikt om meg selv. 

IMG_1024

Ellers lurer mange på den nye hårfargen min som jeg ennå ikke har fått fotografert. JEg fikk for meg at jeg måtte gjøre noe. Forandre noe. Et eller annet. Så i stedet for å operere puppene, ta botox, barbere hodet eller pierce meg selv, farget jeg håret.

Det er en en gråfarge og jeg er ikke like blond lenger. Hvordan fargen egentlig ser ut, er usikkert. Den er forskjellig fra rom til rom og lys til lys. Det er Lotte på Botea som vet svaret på fargen. Mange spør. Hun holder til på Youngstorget 1.

oktober_outfit_106

En bedre oversikt over outfit og linker, finner du alltid under denne kategorien. Sjekk gjerne denne ut de gangene du lurer på hva jeg egentlig hadde på meg den og den dagen.

Og mange av dere spør meg ofte om hvordan dere kan nominere meg på Vixen, til årets Snapchat eller blogg, innenfor flere kategorier. Det kan du gjøre her. Jeg er kanskje ikke så flink til å nevne det, men det betyr aldeles ikke at jeg ikke setter pris på det.

Det er viktig at dere stemmer meg frem/ nominerer meg fordi dere mener det er riktig. Og ikke for at jeg trygler, ber og spammer om det. Dette er jobben min og jeg er den i Norge som lever av blogg, som har blogget lengst av alle. Til neste år er det hele 10 år siden jeg startet med dette. Det er sykt lenge!

Og om du lurte, så heter jeg tingjegliker på Snapchat.

Jeg kan også linke dere opp mot dette innlegget til AFPT, som forklarer hvorfor dere burde velge dem hvis du skal ta PT-utdanning. Jeg har fremdeles rabattkode til utdanningen, hvis det er interessant. Kontakt meg her, merk mail med AFPT rabattkode.

oktober_outfit_115

Hva jeg gjør i dag? Jeg sitter alene i leiligheten. Jeg har vært ute og gått tur. Jeg har det bra. Det tikket nettopp inn en melding på mobilen fra en venn, og jeg ble invitert på konsert. Jeg så ut på himmelen, som er litt rosa, og tenkte på det at jeg skulle være alene i dag.

Så tenkte jeg at man har godt av nye impulser, selv om det er godt å være alene. Også valgte jeg å være alene hjemme i går også, etter å ha vært på middag hos Linni. Det var kos. Jeg bare orket ikke å dra ut. Ville heller være med meg selv og slappe av.

Vel, så da stikker jeg snart på en intimkonsert med Wyclef Jean. Jeg vet ikke hva morgendagen bringer, men jeg skal i alle fall få blogget. Om du sitter og har en kjip søndag i denne stund, så beordrer jeg deg til å gå en tur. Du får ikke gå hjem igjen før du føler deg bedre. Eller blir sulten, trøtt etc. Ikke gå ute til du dør liksom. Ble glad, så blir jeg glad.

Søndagsklem fra meg.

PS: Du kan følge meg på FB her.

5 kommentarer

 1. Jeg elsker bloggen din, fordi du (be)skriver alt så bra.Hadde jeg bodd I Norge hadde jeg ønsket å bli kjent med deg 🙂 Vi tenker så likt om så mangt, og vi har opplevd mye som jeg har til felles med deg … Du er fantastisk Anette! Ønsker deg en herlig kveld og en ny herlig uke! Varm klem fra ei mamma i Spania!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Chica. 🙂 Nyt Spania max!

  2. Victoria

   Sprøtt!! Jeg er også en mamma i Spania!!! http://www.spaniamor.blogg.no – blogger ikke, men brukte adressen for å gi bort en spaniatur til fattige familier med barn. Kontakt meg der om du vil, og bor i nærheten 🙂 kjenner ingen nordmenn her!

 2. Jente 14

  Hei. Jeg er ei jente som går på ungdomsskolen og leser bloggen din og følger med på Snapchat hver dag. Du er en stor motivasjon, og tankene dine er spennende og lærerike for yngre som meg å lese. Om du noen gang skulle ha tid, eller lyst – så lurte jeg på om du kan skrive noen tips/et innlegg om hvordan man kan komme seg gjennom uskolen.. Man mister motivasjon etter hvert, man krangler med venner, man føler veldig på karakter og kroppspress. Jeg personlig kjenner veldig på at visse personer kan gjøre meg så irritert innvendig, og noen ganger er det mine bestevenner som har gjort det sånn. Hvordan kan jeg tenke annerledes og ikke bli så irritert? Det er kanskje litt utenfor det du pleier å skrive om, men tenkte bare å spørre.
  Håper du får en fin kveld videre 🙂

  1. tingjegliker

   Hei du. Kanskje jeg kan prøve å skrive om dette. Jeg vil til da bare anbefale deg å fokusere kun på deg selv. Tenk hva kun du ønsker og hva kun gleder deg. Utelukkende fra alt annet. Om du følger det vil det føles bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *