Cape Town på stueveggen

I går delte jeg favorittene mine fra Roma. I dag er det Sør-Afrika. Jeg var her i 2011. Feiret faktisk inngangen til 2012. Flere av bildene kan du se i dette innlegget. Jeg blogget også litt mer spontant mens jeg reiste. Noe som nå har avtatt litt med Snapchat. Jeg har også skrevet et innlegg om det å reise alene, da det var ønskelig. Noen av de gamle postene ser litt rare ut, med tanke på konverteringen av blogg til ny plattform, dessverre.

CapeTown71

Så her har vi bildene jeg skal velge blant. Nr.1: Fra bilvinduet i Müizenberg. 

CapeTown77

2. Tøffe gutter.

CapeTown82

3. Mammaen og bleiejenta.

CapeTown85

4. Gutten lagde en stjerne i skyggen.

Hvilken av bildene liker du best? Jeg synes det er så moro å lese begrunnelsene deres! Og takk igjen for hjelpen. I morgen skal jeg ta for meg et annet land. Gleder meg sånn til å få bilder opp på veggene her.

20 kommentarer

 1. Christina

  Nr.1 eller 4 🙂 kanskje 4 mest?! Æ like den enkle komposisjonen å æ sjer ferr mæ smile i ansikte hans! Æ e en sucker ferr kontrasta , og jo fleir I samme bilde, jo ber 😉 både kontraster rent fysisk I bildet, men å all kontrastsn æ kan lesa I bildet! du skjønne ka æ mein 😉

 2. Stine Malene Lund

  Åh, bilde nr 4 var skjønt!

 3. Nr 4: Be the Star You Are :)))

 4. Wow, de var flotte. Instinktivt synes jeg mamma og bleiejenten først. Men nå synes jeg det var veldig fint det med stjernegutten også. Eller bilvinduet.

 5. Mammaen og bleiejenta, skikkelig nydelig bilde

 6. Kjempefine bilder alle sammen, og jammen har du tatt kjempefine situasjonsbilder 🙂 Likte godt nr.1, 3 og 4 🙂

  Lykke til med valget 🙂

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

 7. Syns bilde 3 og 4 var finest. Var de magefølelsen sa – og min magefølelse er alltid så sterk, så den er vanskelig passere.
  Så spennendefå opp bilder på veggene, men da kom jeg til å tenke på det du skrev ang flytting. I og med at dattera di startet på skole nær far -ville du flytte nærmere dit ?
  Ikke att jeg har noe med det, men er vell sånn det blir når man følger deg tett på blogg og snap. Du blir en del av livet mitt <3
  Håper du har en god dag, fine Anette 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Silje. Ja, takk. Jeg pendler et par år før jeg flytter, tenker jeg 🙂 Lag deg en fin en 🙂

 8. Liker bilde nr 4 best. Føler at det utstråler en sånn enkel, barnslig lykke, som vi alle burde hatt litt mer av i hverdagen. Han har ingen leker og ting rundt seg, men det gjør ingenting, for han har sin helt egen skygge å leke med 🙂

 9. Solveig

  Nr 4 med stjernegutten! Helt fantastisk bilde, ser hvordan han koser seg i sitt eget selskap 🙂

 10. Kreative barn – nr 4. Love it!

 11. bleiejenta, det var nydelig! Det var det som traff meg mest av dem alle

 12. Helt klart nr 4 🙂

 13. Christina

  Liker best nr. 4 😀

 14. 3!!

 15. 4 😀

  Tenk å være å like være ubekymret som den gutten:).

 16. Alle bildene var nydelige, men jeg synes kanskje nummer 4 var det fineste av dem alle!
  For et nydelig bilde av en gutt som viser at en kan ha det bra i sitt eget selskap. Han trenger ingen andre enn seg selv for å føle lykke. Synes dette bildet sier mye om hvor viktig det er å se positivt på alle situasjoner. Kanskje følte han seg ensom, men fant støtte i sin egen skygge.
  Gleder meg til å se mere!

 17. Nr 4!! Definitivt!!! Ser for meg smilet til den lille gutten. Vakkert.

 18. Aleksander Eilertsen

  2. Fordi jeg føler det er et veldig sterkt bilde på en måte.

 19. Cecilie

  Stjernegutt, rett og slett for å ha en påminnelse på at vi alle er stjerner uansett hvem vi er 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *